Pentru tine Credite Credite de consum Prima masina

Credit Prima Masina

Implineste-ti visurile cu BT

Afla rapid daca poti obtine un credit
Alege ziua:

Mar23

Mie24

Joi25

Vin26

Alege ora:

Moneda creditului

lei

Valoarea maxima a creditului

pana la 95% (fara a depasi 50.000 lei+TVA)

Perioada de acordare

maxim 5 ani


Unii viseaza de mici la o masina anume. Unii, la mai multe. Iar altii, ca tine, vor pur si simplu o masina. Prima lor masina. Cu creditul Prima Masina iti oferim sansa de a-ti implini visul. Dar iata ce inseamna creditul, punct cu punct:

In primul rand, tu trebuie sa ai banii de avans. Adica minimum 5% din valoarea de achizitie a autoturismului. Avansul il poti achita direct vanzatorului sau il poti depune in cont la BT. Cum crezi. In rest, uite ce te costa si ce nu te costa creditul. Clar, frumos, transparent:

 

* Dobanda este variabila in functie de indicii de referinta ROBOR 6M si EURIBOR 6M si este formata din marja si rata de referinta, unde rata de referinta reprezinta media indicelui ROBOR si EURIBOR la 6 luni, calculata pentru ultima zi lucratoare a trimestrului incheiat.

Stai linistit, sunt doar niste conditii decente:

De asemenea, poti incheia simplu si rapid o asigurare CASCO de la Groupama Asigurari in orice sucursala Banca Transilvania.

 

Acte necesare:

Acum, fireste ca in anuminte situatii se pot solicita documente suplimentare. In rest, te rugam sa mai tii cont ca variatia indicelui de referinta, fluctuatia veniturilor, precum si modificarea cursului de schimb valutar pot sa influenteze posibilitatea de a plati ratele la credit sau suma totala de plata.

Vreau detalii