Pentru tine Credite Investitii inteligente Credit nevoi personale verde

Credit de nevoi personale verde

Cu dobanda fixa si asigurare de viata si somaj

Vezi detalii
Aplica ONLINE!

Despre credite, cu responsabilitate.

Tu stii exact ce implica un credit?

Noi iti recomandam sa te informezi bine inainte de a te imprumuta.

Sa facem cunostinta

In fiecare locuinta exista foarte multi consumatori de energie. Insa de acum poti face economie pentru noul tau imobil, sau cel in care esti stabilit, cu ajutorul tehnologiilor performante si eficiente din punct de vedere energetic.

 

Cu ajutorul creditului de nevoi personale destinat achizitiei de echipamente verzi, nu doar ca iti vei reduce costurile cu utilitatile din gospodarie, dar vei avea parte si de un confort sporit. In plus, ai parte de reducere de 1 punct procentual la dobanda fixa si zero comision de analiza.

 

Sunt avute in vedere aparate de aer conditionat, frigidere, congelatoare, boilere pentru apa calda, sisteme de iluminat de tip LED, ferestre si usi termopan, centrale termice pe biomasa, izolare termica a cladirii, centrale termica in condensatie pe gaz, pompe de caldura, panouri solare fotovoltaice, sisteme solare pentru apa calda, dar si sisteme de izolare termica si panouri sandwich, sisteme de masurare si control al energiei, sau de economisire a apei (contoare de apa, robinete de apa, reductoare de presiune a apei), mini statii de tratare a apei uzate in container, sisteme de colectare si reutilizare a apei pluviale.

 

Creditul vine optional cu o asigurare de viata si somaj, aceasta fiind oferita de partenerul nostru - Metropolitan Life.

Beneficiile tale

Cateva detalii despre acest imprumut:

Cat costa?

Fata de pretul standard, se vor aplica urmatoarele reduceri:

Dobanzi si comisioanelei
Dobanda fixa si asigurare de viata si somaj Standard 9.5 
Daca primesti veniturile intr-un cont BT 8.5 % 
Dobanda fixa Standard 9.9 %
Daca primesti veniturile intr-un cont BT 8.9 %
Prima asigurare Unica, platita o singura data, in momentul acordarii creditului 2,8%
Comision de administrare credit 0 lei
Comision unic pentru servicii prestate de BT la cererea ta 50 lei
Comision pentru rambursare anticipata

doar pentru creditele cu dobanda fixa:

  • 0,5% din suma rambursata, daca rambursarea se face cu mai putin de 12 luni inainte de scadenta
  • 1% din suma rambursata, in caz contrar

Pe langa costurile de mai sus, intervine si costul pentru inregistrarea garantiilor la AEGRM, in valoare de 65,7 de lei  pentru fiecare garantie.

Exemplu: daca incasezi veniturile intr-un cont BT, pentru un credit in valoare de 20.000 lei, cu dobanda fixa pe intreaga perioada (8.50%), contractat pe o perioada de 5 ani, platesti o rata lunara de 422,15 lei, numarul ratelor fiind 60. In acest caz, DAE (Dobanda Anuala Efectiva) va fi de 10,16%, iar suma totala de plata va fi de 25.905,18 lei.

Posibilitatile de plata ale ratei lunare pot fi afectate de fluctuatia veniturilor proprii.

Documente si garantii

Documente necesare:

Daca realizezi venituri care nu sunt raportate la ANAF, te invitam sa soliciti in unitatile Bancii Transilvania informatii referitoare la documentatia de venit.

Garantii solicitate: ipoteca mobiliara asupra veniturilor lunare nete (pentru titularul creditului, contractul se inregistreaza la AEGRM).

Fluctuatia veniturilor proprii pot influenta posibilitatea de a plati ratele la credit sau suma totala de plata.

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta tot mai buna atunci cand il vizitezi. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu detaliile pe care le pot consulta aici.

0264 308028
*8028
(apelabil din orice retea nationala, fixa sau mobila)