Pentru tine Economii si Investitii Fonduri de investitii

Fonduri de investitii

Fonduri de investitii

BT Obligatiuni

Vrei sa economisesti, dar nu stii ce sa alegi intre depozite bancare, titluri de stat, obligatiuni?  Alegem noi cea mai buna varianta pentru tine si iti oferim un fond deschis de investitii cu plasamente in instrumente financiare cu venit fix.

Vezi detalii

BT Clasic

Economisesti periodic si doresti randamente mai bune pentru banii tai? Prin BT Clasic investim preponderent in instrumente financiare cu venit fix (asemanator BT Obligatiuni) si o mica parte (20%), in actiuni cotate la BVB.

Vezi detalii

BT Maxim

Iti doresti sa obtii  randamente imbunatatite pentru banii tai? Alege BT Maxim, un fond deschis de investitii cu administrare activa, cu plasamente preponderent in actiuni cotate la BVB. Este in top 3 cele mai performante fonduri din Romania. 

Vezi detalii

BT Index Romania ROTX

Iti place sa urmaresti evolutiile la bursa, dar nu ai avut curajul sa investesti? BT Index Romania ROTX este un fond deschis care investeste exclusiv in actiuni ce intra in componenta indicelui ROTX (Romanian Traded Index).

Vezi detalii

BT Euro Obligatiuni

Daca economiile tale sunt in euro, alege un fond deschis de investitii denominat in euro, cu plasamente in depozite bancare, titluri de stat si obligatiuni.

Vezi detalii

BT Euro Clasic

Vrei sa te simti protejat impotriva variatiilor de curs si ai economiile in euro? BT Euro Clasic este un fond deschis de investitii denominat in euro (asemanator BT Euro Obligatiuni).

Vezi detalii

BT Index Austria ATX

Doresti sa investesti pe termen lung intr-o piata matura si nu stii cum sa faci? Te ajutam noi prin BT Index Austria ATX. Este un fond deschis care investeste in actiuni ce intra in componenta indicelui ATX al Bursei de Valori de la Viena.           

Vezi detalii

BT Euro Fix

Obiectivul acestui fond de investitii este de a conserva capitalul investit si ofera posibilitatea de retragere integrala sau partiala a sumelor, fara retinerea vreunui comision de rascumparare, indiferent de perioada investitiei.

Vezi detalii

BT Fix

Fond de investitii destinat clientilor foarte conservatori, aflati in cautarea unei alternative flexibile la depozitul bancar clasic.

Vezi detalii