Pentru tine Economii Conturi de economii Cu acumulare in EURO

Cont cu acumulare,
in euro

Un produs flexibil si o dobanda buna

Vezi detalii

Acces

permanent prin BT24

Costuri

zero de administrare

Suma minima

1.000 euro

Moneda

euro

Ce trebuie sa stii

Economii la vedere, in euro. Economiile in euro n-au fost niciodata mai prietenoase.

Economisesti in euro? In acest caz, avem ceva ce s-ar putea sa te intereseze: un cont de economii, de minimum 1000 de euro, cu o dobanda variabila.

 

Ce avantaje ai?

Ce avantaje acumulezi la un depozit cu acumulare?

Suficient de multe incat sa fie nevoie de o lista:

 

De ce mai trebuie sa tii cont:

Veniturile din dobanzile depozitelor bancare se impoziteaza cu 16% (este impozitul pe venit si se retine si se vireaza automat de catre banca). Incepand cu anul 2017 pentru veniturile obtinute din dobanzi se calculeaza si 5,5% (ceea ce reprezinta CASS – contributia individuala la asigurarile sociale de sanatate si se plateste de client), conform legislatiei, incepand cu 1 ianuarie 2017 in baza deciziei emise de catre ANAF.

Daca la un moment dat doresti sa-l desfiintezi, banii sunt transferati din contul de economii in contul curent de euro, iar comisionul este 0. Ulterior, valuta din cont poate fi ridicata de la oricare dintre sediile BT, iar in acest caz comisionul este de 0,50%, aferent sumei pe care o ridici. 

 

Dar dobanda? Cat e dobanda?

 

TRANSA 

DOBANDA / AN 

intre 1.000 - 24.999 euro

0.15%

intre 25.000 - 99.999 euro 0.25%
peste 100.000 euro 0.30%

 

Trebuie sa stii insa ca, daca in primul an al depozitului, suma din cont scade cu peste 25% fata de luna precedenta, trebuie sa percepem un comision in valoare de 0,1%.

Este vorba de un comision de corectie, calculat la suma obtinuta, prin diferenta dintre soldul din ultima zi a lunii precedente si soldul din ultima zi a lunii curente.

 

Acte necesare

Nimic mai simplu. Ai nevoie doar de actul de identitate.

 

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta tot mai buna atunci cand il vizitezi. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu detaliile pe care le pot consulta aici.

0264 308028
*8028
(apelabil din orice retea nationala, fixa sau mobila)