Call Center

PESTE
20
MIN
TIMP DE AȘTEPTARE
10
CLIENȚI
ÎN CONVORBIRE
9
CLIENȚI
ÎN AȘTEPTARE
SUNĂ ÎN CALL CENTER
0264 308 028 sau *8028 Numărul e disponibil din orice rețea națională.
0264 303 003 Linie directă pentru toți românii care sunt plecați din țară, inclusiv asistență în limba engleză.
Mai mult
Notificări
Vezi cursul valutar la casele de schimb
Deschide cont online
Reînnoiește cardul online
Simulează un credit
Actualizează datele online
Totul din app, în timp real

Trăiește momentul, chiar și când faci banking. Află în orice moment cum stai cu banii, pe ce i-ai cheltuit și când. Totul din BT Pay. 

Scanează codul QR și descarcă BT Pay.

Totul din app, în timp real Totul din app, în timp real
Descarcă aplicația
Produsele noastre
Suntem Banca Transilvania

Bankingul este, înainte de toate, despre oameni și încredere. Ne dorim ca lucrurile să fie făcute bine și susținem oamenii care au curajul să le facă, oamenii care susțin România. Facem banking, ne implicăm în proiecte sociale și susținem comunitățile din care facem parte. Suntem cea mai mare bancă din România și din Europa de Sud-Est și credem că, dacă România merge bine, și BT merge bine.

Mai mult decât banking
Întreb BT

Întreb BT este cel mai mare program online de educație financiară al Băncii Transilvania cu peste 1.800 de întrebări și răspunsuri din banking. Milioane de oameni au folosit platforma, din 2014 când am lansat-o. Sperăm că și ție o să-ți fie de folos.

Siguranța online

Știm că banking-ul online înseamnă multe oportunități, dar și riscuri. Așa că protejarea banilor clienților și confidențialitatea datelor sunt baza fiecărui produs sau serviciu al băncii noastre. Practic, îl gândim pe fiecare în parte cu atenție la detalii și cu empatie.