Ai încercat NeoBT?

Noul online banking Banca Transilvania, care va înlocui foarte curând actuala platformă.

Din NeoBT, ai acces online la conturile tale și poți face toate operațiunile pe care le faci acum din BT24. În plus, beneficiezi de funcționalități suplimentare.

Informare adresa email

 

Exercitarea dreptului de opozitie pentru prelucrarea adresei de e-mail

1
Adresa de e-mail pe care ai primit mesajul reclamat, cel mai probabil, a fost comunicata dintr-o eroare de catre un client BT. Avem rugamintea de a proceda la stergerea e-mailului si sa nu divulgi informatiile continute in respectivul mesaj, intrucat acestea nu iti apartin.
b
Te asiguram ca vom opera toate modificarile necesare pentru ca adresa de e-mail ce iti apartine sa nu mai fie utilizata de BT.
Daca nu esti destinatarul mesajelor primite pe e-mail din partea BT, te rugam completeaza formularul de mai jos si in cel mai scurt timp vom sterge adresa de e-mail din sistemele bancii.

In cazul in care nu vei completa campurile obligatorii ale acestui formular cu informatiile exacte, nu vom putea identifica mesajul pe care il reclami pentru a efectua corectiile necesare. In acest caz, exista posibilitatea sa receptionezi in continuare mesaje care nu iti sunt adresate.