Pentru companii IMM Utile Depozite Depozite

Alte tipuri de depozite

Pentru ca banii tai sa nu „stea” la banca.

Ci sa faca alti bani


Aplica ONLINE!

Depozitul tip Revolving

Un depozit numai bun pentru tine daca doresti sa-ti fructifici lichiditatile, pe termen de 3, 6 sau 12 luni. Il poti deschide in dolari sau in euro, dobanda este fixa pe toata perioada contractului, se plateste lunar si se transfera automat in cont si poti opta pentru prelungirea automata a depozitului.

Suma minima este 100 de lei, respectiv 250 euro, 250 dolari sau echivalentul a 250 euro, in ziua constituirii.

Depozitul ESCROW

Contul Escrow este deschis la cererea ta, daca doresti sa pui la dispozitia unui tert beneficiar o anumita suma de bani, in lei sau valuta, in anumite conditii. Conditiile in care noi vom elibera banii din acest cont sunt stabilite intr-o conventie incheiata cu cele doua parti.

 

Dar iata care sunt facilitatile si serviciile aferente produsului:

 

Iata si ce dobanda vei primi: 

 

Depozitul Colateral

Trebuie sa faci dovada unor garantii in cazul solicitarii eliberarii unor scrisori de garantie bancara? Sau vrei sa iei un credit de la banca? Atunci un depozit colateral este ceea ce iti trebuie.

 

Dar iata care sunt facilitatile si serviciile aferente produsului:

 

Dobanda se negociaza in functie de dobanda perceputa (in cazul gajului pentru credit), respectiv in functie de tipul si durata de emitere a scrisorii (in cazul gajului pentru scrisori de garantie). Daca depozitul colateral este constituit ca gaj la scrisoarea de garantie, acreditive, avalizare bilete la ordin si cambii, dobanda este 0,10%, indiferent de durata depozitului:

maximum 1 luna 0,10%
maximum 1 an 0,10%
maximum 2 ani 0,10%
maximum 3 ani 0,10%
peste 3 ani 0,10%