Pentru companii PFA Conturi si operatiuni Cardul de masa BT

Cardul de masa BT

Beneficiul oferit angajatilor tai

Sa facem cunostinta

 Cardul de masa BT

Ca angajator, esti intr-o continua cautare de solutii prin care sa economisesti timp si resurse pretioase. E normal! Vestea buna e ca, acum te poti bucura de un sistem modern si usor de plata a tichetelor de masa, prin Cardul de masa BT. 

Beneficii

Prin Cardul de masa BT te bucuri de un proces simplificat de gestiune si distributie a tichetelor de masa spre angajatii tai, dar si de multe alte beneficii:

Facilitate fiscala

Esti scutit de plata impozitului pe profit pentru valoarea reprezentata de tichetele de masa.

Monitorizare

Poti monitoriza tichetele de masa distribuite prin rapoartele periodice sau la cerere.

Rapiditate & Operativitate

Procesul de distributie a contravalorii tichetelor de masa este rapid si simplificat, iar angajatii tai vor beneficia de contravaloarea tichetelelor de masa in aceeasi zi in care ne transmiti informatiile necesare si sumele de incarcat pe cardurile de masa BT.

Mai putine griji

Scapi de grijile logistice lunare implicate de achizitia si gestiunea tichetelor pe suport hartie: luna de luna vei incarca sumele aferente tichetelor angajatilor tai printr-un fisier transmis bancii.

Satisfactia
angajatilor

Nu-i asa? Cand angajatii tai sunt multumiti si rezultatele lor sunt pe masura. Astfel ca, prin Cardul de masa BT angajatii tai se bucura de flexibilitate in plata cumparaturilor, putand achizitiona produse alimentare fara a depinde de valoarea unui tichet de masa, cum era pana acum.

 

De asemenea, pentru mai multe detalii cu privire la beneficiile oferite angajatilor pentru Cardul de masa BT, acceseaza pagina Cardul de masa BT pentru persoane fizice.

Ce trebuie sa stii

Cat te costa?

Cardul de masa BT te ajuta sa economisesti deoarece costurile sunt reduse:

Lista completa a taxelor si comisioanelor aferente Cardului de masa BT poate fi gasita aici.

Afla detalii

Pentru orice nedumerire ai avea, te asteptam in unitatile noastre BT sau iti stam la dispozitie telefoni, 24 de ore din 24: