Pentru tine Asigurari Metropolitan Life Asigurari de viata

Asigurari de viata

Alege una dintre optiunile de asigurare
oferite de Metropolitan Life si nu mai
trebuie sa iti faci nicio grija pentru
evenimentele neprevazute.

Pachetele de asigurari de viata

Fiecare om are viata lui. Afla ce asigurare se potriveste cu viata ta prin programul de Telemarketing de la Metropolitan Life si pregateste-te de situatii mai putin confortabile, in cel mai confortabil mod posibil!


Ce sunt pachetele de asigurari de viata?

Intotdeauna ai nevoie de un plan de rezerva, motiv pentru care am gandit impreuna cu Metropolitan Life o gama extinsa de pachete de asigurare de viata si/sau somaj pe care le poti incheia din fotoliul tau de acasa.

Cum functioneaza acestea?

Esti contactat telefonic de catre un agent si alegeti impreuna programul care ti se potriveste. Apoi, documentele de asigurare vor fi trimise acasa. Asigurarea va deveni activa odata cu semnarea confirmarii de primire a documentatiei.

Ar mai fi de mentionat ca poti incheia acest tip de asigurare daca ai intre 18 si 64 de ani si ai un cont deschis la noi. Iar plata se va face prin debitarea automata, lunara a contului.

Cum obtii o asigurare din pachet?

Pachetele de asigurari de viata Metropolitan sunt disponibile prin telemarketing. Vei fi contactat pentru prezentarea programului si pentru inrolare.

 

Asigurarea de viata si somaj

Te gandesti sa achizitionezi un credit de nevoi personale de la noi? Iti sugeram asigurarea de viata si somaj oferita de Metropolitan Life. Ia un credit de nevoi personale, nu si grijile aferente.


Ce este asigurarea de viata si somaj?

Un credit este un lucru important, care te ajuta sa indeplinesti planuri importante. Asa ca e important sa elimini orice posibilitate ca un eveniment neasteptat sa-ti strice aceste planuri. Concret, asigurarea de viata si somaj, gandita de Metropolitan Life impreuna cu noi, te ajuta sa fii protejat, tu si familia ta, pe toata duarata creditului.

Cum functioneaza o astfel de asigurare?

Ne-am pus in locul tau si ne-am gandit ce evenimente neplacute s-ar putea intampla. Astfel, aceasta asigurare acopera urmatoarele tipuri de evenimente:

In felul acesta, tu si familia ta nu veti avea grija platii creditului, deoarece asiguratorul va acoperi soldul ramas de plata, in cazul unui eveniment din cele mentionate mai sus. Nu ai nevoie de un examen medical pentru a incheia contractul pentru asigurarea de viata, ci doar de o declaratie pe propria raspundere, iar asigurarea se incheie pe loc.


Cum obtii o astfel de asigurare?

Asigurarea de viata si somaj Metropolitan este disponibila exclusiv in reteaua de unitati BT.

 

Asigurarea de accident

O solutie usor de prevazut pentru evenimente complet neprevazute.

Ce este asigurarea de accident?

Ne dorim sa ai cat mai putine griji! Pentru ca tu sa fii pregatit in cazul evenimentelor neprevazute, am creat o asigurare conceputa pentru a te proteja pe tine si familia ta!


Cum functioneaza?

Mai intai, trebuie sa ai intre 18 si 64 de ani si sa fii titularul unui cont deschis la BT. Apoi, lucuruile sunt simple: platesti 1 euro sau 5 lei pe luna si esti acoperit in ca caz de deces din accident si invaliditate totala si permanenta rezultate din accident. 

Plata primei de asigurare se face prin debitarea automata, lunara, a contului cu cei 5 lei de care ziceam mai sus. Atat! Fara evaluare medicala sau alte complicatii.


Cum obtii o asigurare de accident?

Asigurarea de accident Metropolitan este disponibila exclusiv in reteaua de unitati BT.

 

Dr. Kid

Viata celor mici trebuie sa fie lipsita de griji. Asigura-te ca e asa avand siguranta lor sub controlul tau!


Ce este asigurarea Dr. Kid?

Nu ne place sa ne gandim la posibilitatea diagnosticarii copiilor nostri cu o boala grava sau la eventualitatea unui accident a acestora. Dar e mai bine sa ne gandim un pic la astfel de posibilitati decat sa ne ia pe nepregatite. Aceasta asigurare ofera protectie copiilor tai 24 de ore din 24. Sa fim seriosi, cine nu-si doreste asa ceva?


Ce iti ofera asigurarea Dr. Kid?

Concret, iata principalele beneficii:


Cum o obtii?

Daca ai un depozit pentru copii la noi - KidCONT, poti incheia asigurarea in oricare dintre unitatile BT.