Pentru tine Asigurari Metropolitan Life Asigurari de viata

Asigurari de viata

Alege una dintre optiunile de asigurare
oferite de Metropolitan Life si nu mai
trebuie sa iti faci nicio grija pentru
evenimentele neprevazute.

Despre pachetele de asigurari de viata

Fiecare om are viata lui. Afla ce asigurare se potriveste cu viata ta prin programul de Telemarketing de la Metropolitan Life si pregateste-te de situatii mai putin confortabile, in cel mai confortabil mod posibil!


Ce sunt pachetele de asigurari de viata?

Intotdeauna ai nevoie de un plan de rezerva, motiv pentru care am gandit impreuna cu Metropolitan Life o gama extinsa de pachete de asigurare de viata si/sau somaj pe care le poti incheia din fotoliul tau de acasa.

Cum functioneaza acestea?

Esti contactat telefonic de catre un agent si alegeti impreuna programul care ti se potriveste. Apoi, documentele de asigurare vor fi trimise acasa. Asigurarea va deveni activa odata cu semnarea confirmarii de primire a documentatiei.

Ar mai fi de mentionat ca poti incheia acest tip de asigurare daca ai intre 18 si 64 de ani si ai un cont deschis la noi. Iar plata se va face prin debitarea automata, lunara a contului.

Cum obtii o asigurare din pachet?

Pachetele de asigurari de viata Metropolitan sunt disponibile prin telemarketing. Vei fi contactat pentru prezentarea programului si pentru inrolare.

 

Tipuri de asigurari de viata

1. Asigurarea de viata si somaj

Te gandesti sa achizitionezi un credit de nevoi personale de la noi? Iti sugeram asigurarea de viata si somaj oferita de Metropolitan Life. Ia un credit de nevoi personale, nu si grijile aferente.


Ce este asigurarea de viata si somaj?

Un credit este un lucru important, care te ajuta sa indeplinesti planuri importante. Asa ca e important sa elimini orice posibilitate ca un eveniment neasteptat sa-ti strice aceste planuri. Concret, asigurarea de viata si somaj, gandita de Metropolitan Life impreuna cu noi, te ajuta sa fii protejat, tu si familia ta, pe toata duarata creditului.

Cum functioneaza o astfel de asigurare?

Ne-am pus in locul tau si ne-am gandit ce evenimente neplacute s-ar putea intampla. Astfel, aceasta asigurare acopera urmatoarele tipuri de evenimente:

In felul acesta, tu si familia ta nu veti avea grija platii creditului, deoarece asiguratorul va acoperi soldul ramas de plata, in cazul unui eveniment din cele mentionate mai sus. Nu ai nevoie de un examen medical pentru a incheia contractul pentru asigurarea de viata, ci doar de o declaratie pe propria raspundere, iar asigurarea se incheie pe loc.


Cum obtii o astfel de asigurare?

Asigurarea de viata si somaj Metropolitan este disponibila exclusiv in reteaua de unitati BT.

 

2. Asigurarea de viata atasata cardurilor de credit sau overdraft

Totul e mai simplu cand ai la indemana solutii de back-up pentru orice situatie neprevazuta din viata ta. Iar daca te gandesti sa accesezi un card de credit sau un overdraft, iti sugeram asigurarea de viata creata special pentru ca tu sa fii protejat in orice moment.


Ce este asigurarea de viata atasata cardurilor de credit sau overdraft?

Stim ca sunt momente in care viata ta ar fi mai usoara daca ai putea apela la un plan de rezerva, care sa te lase cu mai putine griji pana la urmatorul salariu. Daca ai decis sa accesezi un card de credit sau o linie de credit (overdraft) prin care ai acces cu cardul tau de debit, oricand si oriunde, la o rezerva de pana la 5 salarii, o asigurare de viata este solutia de protectie a planului tau de rezerva.


Cum functioneaza aceasta asigurare?

Am vrut sa fim siguri ca vei fi protejat indiferent de situatie. Astfel, asigurarea de viata pentru credite pe card sau overdraft acopera urmatoarele tipuri de evenimente:


In acest mod, tu si cei dragi veti fi mai linistiti stiind ca valoarea soldului ramas de plata va fi acoperit de asigurator, in cazul unuia din evenimentele mentionate mai sus. Pentru incheierea pe loc a contractului de asigurare de viata, nu este necesar un examen medical, ci doar o declaratie pe propria raspundere. Mai mult de atat, in primele 3 luni (luna in care achizitionezi asigurarea si urmatoarele 2 luni) ai o perioda de gratuitate, iar prima de asigurare se calculeaza in functie de suma utilizata. Cota de prima este de 0,268% si se aplica lunar doar la valoarea utilizata din linia de credit.


Daca la finalul unei luni nu ai utilizat linia de credit, nu este necesar sa achiti prima din luna urmatoare, insa asigurarea ramane in vigoare, iar tu beneficiezi de despagubire daca in luna urmatoare folosesti linia de credit si apare un eveniment asigurat.


Cum obtii o astfel de asigurare?

Asigurarea de viata atasata cardurilor de credit sau overdraft este disponibila exclusiv in reteaua de unitati BT.


Ghid pentru despagubire - Asigurare atasata cardului de credit si liniilor de credit pe cont curent (overdraft)

Flyer - Asigurare de viata pentru credite pe card sau overdraft

 

 

3. Asigurarea de viata pentru Creditul imobiliar

Achizitia unei locuinte este probabil cea mai importanta cheltuiala din viata unei familii. 


Ce este asigurarea de viata pentru creditul imobiliar?

Asigurarea de viata pentru creditul imobiliar are un rol important in siguranta si protectia ta financiara, in contextul in care un credit imobiliar reprezinta asumarea unor obligatii financiare clar setate pentru viitor. Asa ca, acest tip de asigurare oferit de Metropolitan Life te ajuta sa fii in controlul evenimentelor neprevazute, astfel incat sa fii protejat indiferent de situatie.


Cum functioneaza aceasta asigurare?

Asigurarea de viata pentru creditul imobiliar acopera urmatoarele evenimente:


Este important ca tu sa fii protejat in fata situatiilor care pot face din plata ratelor o problema reala pentru tine sau familia ta si iti pot afecta planurile de viitor sau stilul de viata. Cota de prima este de 0,031% si se aplica lunar la valoarea soldului.


Cum obtii o astfel de asigurare?

Asigurarea pentru creditul imobiliar este disponibila exclusiv in reteaua de unitati BT.


Ghid pentru despagubire - Asigurare credit cu ipoteca imobiliara

 

Asigurarea de accident

O solutie usor de prevazut pentru evenimente complet neprevazute.

Ce este asigurarea de accident?

Ne dorim sa ai cat mai putine griji! Pentru ca tu sa fii pregatit in cazul evenimentelor neprevazute, am creat o asigurare conceputa pentru a te proteja pe tine si familia ta!


Cum functioneaza?

Mai intai, trebuie sa ai intre 18 si 64 de ani si sa fii titularul unui cont deschis la BT. Apoi, lucuruile sunt simple: platesti 1 euro sau 5 lei pe luna si esti acoperit in ca caz de deces din accident si invaliditate totala si permanenta rezultate din accident. 

Plata primei de asigurare se face prin debitarea automata, lunara, a contului cu cei 5 lei de care ziceam mai sus. Atat! Fara evaluare medicala sau alte complicatii.


Cum obtii o asigurare de accident?

Asigurarea de accident Metropolitan este disponibila exclusiv in reteaua de unitati BT.