Pentru tine Economii si Investitii

Vrei sa economisesti?

Alege din oferta noastra de depozite.

VEZI OFERTA

Economii

Fonduri de investitii

 • BT Obligatiuni

  Vrei sa economisesti, dar nu stii ce sa alegi intre depozite bancare, titluri de stat, obligatiuni?  Alegem noi cea mai buna varianta pentru tine si iti oferim un fond deschis de investitii cu plasamente in instrumente financiare cu venit fix.

  Vezi detalii
 • BT Clasic

  Economisesti periodic si doresti randamente mai bune pentru banii tai? Prin BT Clasic investim preponderent in instrumente financiare cu venit fix (asemanator BT Obligatiuni) si o mica parte (20%), in actiuni cotate la BVB.

  Vezi detalii
 • BT Maxim

  Iti doresti sa obtii  randamente imbunatatite pentru banii tai? Alege BT Maxim, un fond deschis de investitii cu administrare activa, cu plasamente preponderent in actiuni cotate la BVB. Este in top 3 cele mai performante fonduri din Romania. 

  Vezi detalii
 • BT Index Romania ROTX

  Iti place sa urmaresti evolutiile la bursa, dar nu ai avut curajul sa investesti? BT Index Romania ROTX este un fond deschis care investeste exclusiv in actiuni ce intra in componenta indicelui ROTX (Romanian Traded Index).

  Vezi detalii
 • BT Euro Obligatiuni

  Daca economiile tale sunt in euro, alege un fond deschis de investitii denominat in euro, cu plasamente in depozite bancare, titluri de stat si obligatiuni.

  Vezi detalii
 • BT Euro Clasic

  Vrei sa te simti protejat impotriva variatiilor de curs si ai economiile in euro? BT Euro Clasic este un fond deschis de investitii denominat in euro (asemanator BT Euro Obligatiuni).

  Vezi detalii
 • BT Index Austria ATX

  Doresti sa investesti pe termen lung intr-o piata matura si nu stii cum sa faci? Te ajutam noi prin BT Index Austria ATX. Este un fond deschis care investeste in actiuni ce intra in componenta indicelui ATX al Bursei de Valori de la Viena.           

  Vezi detalii

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta tot mai buna atunci cand il vizitezi. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu detaliile pe care le pot consulta aici.

0264 308028
*8028
(apelabil din orice retea nationala, fixa sau mobila)