Pentru companii IMM Conturi si operatiuni POS

IMM - POS

Ofera-le tot ce-i mai bun clientilor tai.

Aplica acum

Aplica acum

Ce este POS?

E sansa ta de a le oferi clientilor tai inca o experienta placuta - comoditatea de a plati cu cardul. Dar si de a-ti reduce timpul si costurile asociate cu manipularea numerarului. In plus, deoarece clientii tai nu mai au restrictia de a plati doar cu banii detinuti in numerar, iti cresti si vanzarile.

POS-ul nostru este o solutie sigura, rapida, eficienta, moderna si foarte usor de pus in practica. In plus, toate terminalele noastre POS accepta tranzactii contactless. Indiferent daca sunt facute cu cardul, cu telefonul sau cu smartwatch-ul.

 

Astfel, clientii tai vor efectua rapid si sigur plati de pana la 100 lei, prin simpla apropiere a cardului de POS, fara a mai fi necesara tastarea codului PIN si/sau semnarea chitantei. 

 

Cateva cifre despre noi:

 

Avantajele instalarii unui POS de la BT

Poti alege

Terminal POS Fix

Interfata simpla de utilizat de angajatii tai, sunt ergonomice si sunt usor de amplasat pe orice tip de customer desk. Banii se deconteaza rapid in contul tau de la BT si ii poti accesa oricand prin mobile banking. Comunicatia GPRS (date mobile) este asigurata de BT pentru securitatea tranzactiilor.

Terminal POS Mobil

Perfect pentru afacerea ta in miscare. Se potriveste pentru baruri, restaurante, livrari, taxi sau orice activitate care presupune deplasarea acolo unde este clientul tau.Comunicatia GPRS (date mobile) este asigurata de BT pentru securitatea tranzactiilor.

Sistem de plata neasistat

Ideal pentru modelele de sisteme neasistate: vendomate de produse, parcometre sau transport public. Impreuna cu partenerii nostri de pe zona de terminale neasistate asiguram servicii de procesare a cardurilor cat si consultanta pe proiecte de dezvoltare infrastructura.

 

Programul STAR

Mai mult decat atat, poti sa-ti maximizezi vanzarile oferind clientilor tai posibilitatea de a plati in RATE fara dobanda atunci cand cumpara online din magazinul tau si de a castiga puncte de loialitate atunci cand acestia platesc cu cardul pe terminalul POS.

 

Vino cu firma ta in reteaua partenerilor STAR si bucura-te de numeroase avantaje pentru tine si pentru clientii tai. Simplu si fara batai de cap. 

De ce sa fii partener STAR?

Devenind partenerul nostru in programul STAR, oferi posibilitatea clientilor tai detinatori de Carduri STAR sa plateasca in RATE fara dobanda si in puncte de loialitate. Punctele pot fi folosite doar la magazinele partenere. Prin campaniile specifice derulate impreuna cu partenerii, BT directioneaza clientii posesori de carduri STAR catre locatiile tale!

 

STAR in cifre:

 

Vreau sa devin partener STAR

 

Oferta generala

Comisionul de procesare interbancara este un comision pe care banca acceptatoare (detinatoare de terminale fizice, POS sau virtuale, e-commerce) il plateste catre banca emitenta a cardului in cazul platilor efectuate cu cardul la terminalele bancii acceptatoare.   

In conformitate cu Regulamentul (UE) 2015/751 al Parlamentului European si al Consiliului din 29 aprilie 2015 privind comisioanele interbancare pentru tranzactiile de plata cu cardul, incepand cu data de 09.12.2015 comisionul de procesare interbancara pentru cardurile emise persoanelor fizice are o valoare maxima de 0.2% din valoarea tranzactiei pentru cardurile de debit, respectiv 0.3% din valoarea tranzactiei pentru cardurile de credit. Pentru cardurile comerciale, valoarea comisionului de procesare interbancara ramane neschimbata. Noile valori maximale ale comisionului interbancar se aplica doar pentru tranzactiile cu cardurile emise in interiorul spatiului UE.

 

Link-uri utile: