Pentru companii IMM Finantare

IMM - Finantare

Fie ca ai nevoie de bani pentru dezvoltarea afacerii sau pentru investitii, ti-am pregatit solutii in functie de nevoile afacerii tale.

Finantare

NOU: Credite pentru educatie

In parteneriat cu Fondul European de Investitii, oferim prin Programul Skills & Education credite in conditii mai bune si garantii mai putine, pentru ca tu sa fii cat mai aproape de indeplinirea obiectivelor tale academice.

Vezi detalii

Granturi pentru IMM

Un program care ajuta persoanele fizice autorizate, microintreprinderile si firmele mici si mijlocii sa acceseze granturi din fonduri europene, in valoare totala de 1 miliard de euro, pentru capital de lucru si investitii.

Vezi detalii

Granturi pentru HoReCa

Finantare nerambursabila pentru IMM-urile din industria ospitalitatii: hoteluri, restaurante, pensiuni, agentii de turism si organizatori de evenimente.

 

Vezi detalii

Finantare IMM

Acces rapid si simplificat la finantare pentru afacerea ta.

Vezi detalii

IMM Invest

Iata ce ar fi bine sa stii despre IMM Invest: e programul prin care ai acces la garantii de stat si dobanzi subventionate. Iar, cu ajutorul lui, dezvolti o relatie contractuala intre firma ta, banca si Stat.

Vezi detalii

Factoring

Daca ai emis o factura catre un client agreat de catre BT si vrei sa incasezi contravaloarea produselor sau serviciilor facturate mai devreme decat termenul agreat, poti obtine suma respectiva prin Factoring.

Vezi detalii

Finantari Programe Speciale

Iti propunem o serie de programe speciale de finantari utile pentru afacerea ta.

Vezi detalii