Pentru companii IMM Solutii digitale E-commerce

eBTpay: Solutia eCommerce

Aleasa de peste 3500 de magazine online din Romania

Aplica ONLINE!

Ce este eBTpay?

Ai un magazin online? Stim ca vrei sa le oferi clientilor tai pe langa produse sau servicii de calitate, si o modalitate sigura si rapida de a plati pentru acestea. De aceea, iti punem la dispozitie solutia eCommerce eBTpay.

 

Complet securizata și cu o interfata prietenoasa, oferi siguranța și confortul necesare clienților tăi atunci când plătesc cu cardul, asigurându-ți, în același timp, o rată de conversie optimă a traficului la nivelul magazinului tău online.

 

Peste 3.500 de magazine online dețin solutia de plată cu card la nivelul site-ului de la Banca Transilvania, iar in 2015 BT a fost desemnata

Banca Anului in e-Commerce.

Beneficii

Cum functioneaza sistemul?

  1. Magazinul online colecteaza informatiile despre client, livrare si metoda de plata;
  2. Clientul selecteaza „plata cu cardul”, fiind redirectionat in pagina securizata de plata;
  3. Dupa introducerea detaliilor cardului, clientul este directionat in pagina 3D Secure, unde va introduce parola primita prin SMS, pentru un plus de siguranta;
  4. Magazinul online primeste raspunsul despre plata efectuata si statusul acesteia.

 

Cat te costa?

             - 0.6% din suma tranzactionata +1 ron pentru cardurile emise de noi

             - 1.2% din suma tranzactionata +1 ron pentru cardurile emise de alte banci

Sau:

 

Sunt acceptate la plata toate cardurile Visa (emise sub siglele Visa si Visa Electron) si MasterCard (emise sub siglele MasterCard, Maestro si Cirrus) care au drept de utilizare pe Internet si ale caror banci sunt inrolate in sistemul 3D Secure.

 

Vreau sa implementez eBTpay

Pentru implementarea serviciului nostru de e-commerce trebuie sa detii un magazin online si sa ceri oferta eBTpay in una dintre sucursalele noastre sau la commercial.pos@btrl.ro

 

In continuare, noi vom derula demersurile de certificare a site-ului la nivel Visa si MasterCard, va fi testata functionalitatea serviciului si se va activa serviciul de plati online la nivelul site-ului tau.

 

Operatiunile de certificare si testare, precum si punerea in functiune a modalitatii de plata online vor fi realizate de catre procesatorul RomCard, in numele Bancii Transilvania, impreuna cu responsabilul IT al site-ului companiei tale, in baza contractului de colaborare tehnic-operationala existent intre Parti. 

Durata de implementare este de maxim 15 zile lucratoare.

 

Completeaza formularul online, iar unul dintre colegii nostri te va contacta pentru a-ti oferi consultanta

cu privire la solutia eBTpay.

Vreau si eu

GoOnline

Daca nu ai inca un site, dar vrei, totusi, sa iti cresti afacerea, alege GoOnline.

In doar trei zile poti sa iti deschizi un magazin online: alegi designul care iti place, abonamentul care se potriveste afacerii tale si... GATA.

De implementare, hosting si restul detaliilor tehnice, ne ocupam noi.

Vezi detalii