Pentru companii PFA Finantare Finantare PFA Investeste Romaneste

Investeste Romaneste

Credite cu dobanda si comisioane reduse
pentru IMM-urile care investesc in produse
si servicii romanesti.

Solicita un credit online

Solicita un credit online

Investeste romaneste

 

Credite preferentiale pentru IMM-urile care investesc in produse si servicii romanesti

 

 

Ca antreprenor, te gandesti de doua ori inainte de a face investitii in propria afacere sau in noi afaceri, in cresterea capacitatilor de productie sau in cresterea activelor imobilizate. E normal! Vestea buna este ca, incepand cu 2014, trend-ul investitiilor arata un interes clar pentru produsele si serviciile firmelor romanesti. Banca Transilvania sustine, printr-o serie de masuri financiare, evolutia economiei romanesti.

 

Credem ca aceste investitii vor duce, prin cresterea capacitatilor de productie, la o crestere a produselor si serviciilor comercializate, a numarului de locuri de munca, a vanzarilor acestor companii. Toate acestea vor genera, in opinia noastra, accelerarea ritmului de crestere a economiei autohtone.

Tu pui suflet, noi punem bani.

Banca Transilvania respecta valorile romanesti si incurajeaza planurile tale de reluare a investitiilor, prin reducerea semnificativa a costurilor fata de nivelul standard al unui credit de investitii!

 

Oferta Investeste Romaneste este destinata IMM-urilor care folosesc cel putin 70% din valoarea investitiei pentru a achizitiona echipamente, utilaje, mijloace fixe etc. produse in Romania, respectiv servicii ale firmelor romanesti: