Pentru tine Carduri Cont Curent

Cont Curent

... si card de debit pentru persoane fizice

Vezi detalii

Deschidere si administrare

gratuit

Moneda

lei sau valuta

Card de debit

inclus

BT24 Facturi

gratuit
Plati pe internet

BT Sign Up

BT Sign Up – deschizi online cont si card de debit.

Nu esti client BT inca? Aplica online pentru cont si card de debit. Doar completezi cateva date iar de restul ne ocupam noi.

Sa facem cunostinta

Contul curent de la Banca Transilvania este portofelul tau, indiferent daca banii ii ai in lei, euro, dolari etc. Ai acces oricand la banii tai. Si, ca sa fie totul si mai simplu, contul tau curent in lei vine cu propria „cheie de acces”: un card de debit, Visa Electron.

Ce faci cu un cont curent la care ai si un card?

De ce?

Banii sunt mai simplu de gestionat cu un cont curent si un card Visa Electron atasat, iar tu economisesti timp pretios.

Iar daca ai nevoie de mai mult “dichis”:

BT24 Internet Banking

Zero drumuri la banca pentru a face operatiuni bancare (ca de exemplu plati, schimburi valutare, constituire/ desfiintare depozite) daca alegi solutia de BT24 Internet Banking.

Ce trebuie sa stii

Contul Curent te lasa sa faci depuneri si retrageri de numerar atunci cand ai nevoie. Dar si sa iti platesti cumparaturile si facturile. Nu in ultimul rand, in contul curent primesti salariul sau alte tipuri de venituri.

In plus, poti sa ai acces la cont fara a mai trece pe la sediile bancii, daca iti faci un card de debit Visa Electron, fara costuri de emitere si cu comision zero la retragerile de numerar de la bancomatele BT sau plata la comercianti.

Cat te costa?

Aproape nimic!

Poti consulta Brosura de taxe si comisioane online. Orarul decontarilor privind ordinele de plata, incasarile, schimburile valutare si depozitele

Cum il obtii?

Te asteptam la BT! Este nevoie doar de actul de identitate.

Intrebari

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta tot mai buna atunci cand il vizitezi. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu detaliile pe care le pot consulta aici.

0264 308028
*8028
(apelabil din orice retea nationala, fixa sau mobila)