Pentru tine Conturi si operatiuni Operatiuni curente Direct Debit

Direct Debit

La fel de multe facturi, zero griji

Direct Debit

plata facturilor direct din cont

Direct debit

interbancar

SMS Direct Debit

cu privire la platile efectuate

Cost

2 lei/ conventie/ luna

Ce este?

Este un fel de prieten de incredere, care nu doar ca iti aminteste sa platesti factura, dar o si plateste cand trebuie. Din contul tau, e drept. Dar, gandeste-te, in felul asta economisesti timp, iti planifici banii mai eficient, nu mai vii pana la banca sau la casierie si scapi de-o grija.

 

Iar cu Direct Debit Intrabancar obtii o imagine mult mai clara asupra sumelor care iti intra si ies din cont, avand posibilitatea de a face previziuni extrem de precise, pe termen scurt, asupra finantelor tale. In plus, e mai simplu ca niciodata sa iti controlezi operatiunile efectuate prin intermediul extrasului tau de cont curent, primind si informatii despre platile efectuate direct pe telefonul tau mobil prin SMS Direct Debit.

Cum il obtii?

Ce avantaje ai?

Ce poti plati?

Direct Debit este instrumentul ideal pentru plati repetitive, care au o data fixa de scadenta. De exemplu:

  

Catre cine poti plati?

Mai jos este o lista cu furnizorii (peste 70) catre care poti face plati folosind Direct Debit:

SMS Direct Debit

Serviciul Direct Debit include si optiunea SMS Direct Debit, prin care primesti mesaje scrise pe telefonul tau mobil cu privire la platile efectuate de noi, din contul tau curent. Poti solicita aceasta optiune din oricare dintre sediile noastre, pentru a fi informat si linistit in orice moment.

 

Cum functioneaza?

Vei primi, pe telefonul tau mobil, mesaje cu informatii despre urmatoarele:

Cat te costa?

Costul serviciului Direct Debit este de 2 lei/ conventie/ luna, iar aceasta suma este perceputa doar in cazul in care ti-am trimis minimum un mesaj de informare in luna respectiva.