Pentru tine Credite Credite pentru investitii imobiliare Credit imobiliar-ipotecar

Credit imobiliar-ipotecar cu 5.61% 6.36% dobanda in lei

Afla rapid daca poti obtine un credit
Alege ziua:

Mie20

Joi21

Vin22

Sam23

Alege ora:

Tip dobanda

variabila pe toata perioada de creditare

Moneda

lei sau euro

Perioada de acordare

maxim 30 ani

Calculeaza rata lunara a creditului

Cifrele prezentate au scop informativ. Pentru un calcul detaliat aplica online si te sunam noi, sau hai in oricare unitate BT.

Suma imprumutata

Moneda imprumutului

Durata imprumutului

Incasez veniturile in cont la Banca Transilvania:

Tip dobanda:

Dobanda anuala efectiva (DAE)

5,78%

Rata lunara a creditului

6.849 lei

Suma totala de platit

2.470.376 lei
Vizualizare scadentar

Ghidul complet pentru accesarea unui credit imobiliar BT


Cheia care iti deschide usa noii tale case sunt banii, sub forma de credit imobiliar-ipotecar. Ca sa intelegi mai bine diferenta, pentru creditul ipotecar tu aduci in garantie chiar imobilul pe care-l achizitionezi prin credit, iar pentru creditul imobiliar poti sa garantezi si cu un alt imobil decat cel achizitionat prin credit.

Daca optezi pentru creditul imobiliar sau ipotecar de la BT iti putem oferi pana la maxim 85% din valoarea investitiei, in functie de destinatia achizitiei, valuta creditului si valuta in care obtii veniturile.

De asemenea, te alegi cu un vis implinit: un bun imobiliar care iti poate ramane tie. Mai concret, iata despre ce este vorba:

 
  Incasezi
salariul la BT
Nu incasezi
salariul la BT
Dobanda in lei

5,61%*

(IRCC + 2.95 pp)

5,91%*
(IRCC + 3.25 pp)
Dobanda in euro 4,36%*
(EURIBOR6M + 4.75pp)
4,61%*
(EURIBOR6M + 5 pp)

Incasezi
salariul la BT
5,61%*
(IRCC + 2.95 pp)
4,36%*
(EURIBOR6M + 4.75pp)
Nu incasezi
salariul la BT
5,91%*
(IRCC + 3.25 pp)
4,61%*
(EURIBOR6M + 5 pp)

Dobanda este formata din marja fixa a bancii plus indicele de referinta IRCC sau EURIBOR la 6 luni si variaza in functie de evolutia indicelui de referinta si a cursului valutar. Dobanda va fi actualizata si modificata de catre banca trimestrial, in functie de indicele monetar IRCC sau EURIBOR la 6 luni.

 

Exemple reprezentative:

 

Ce alte costuri presupune acest imprumut?
Pentru ca dorim sa construim o relatie bazata pe transparenta si incredere, vei sti ca avem desigur si anumite comisioane. E normal sa le cunosti si sa tii cont de ele!


In cazul veniturilor din strainatate costurile sunt diferite. Pentru mai multe informatii va asteptam in orice unitate Banca Transilvania.

X

Am luat masuri pentru a-ti usura accesul la credit ipotecar. Acum, procedura e mai simpla, conditiile de acordare sunt minime si am simplificat documentatia.

Conditii de acordare:

Acte necesare:

Daca realizezi venituri care, conform legii, nu sunt raportate la ANAF, te invitam sa soliciti in unitatile Bancii Transilvania informatii referitoare la documentatia de venit necesara. Variatia indicelui de referinta, fluctuatia veniturilor proprii, precum si modificarea cursului de schimb valutar pot sa influenteze posibilitatea de a plati ratele la credit sau suma totala de plata.

 

Refinantare credit imobiliar - ipotecar

Cu totii ne dorim o rata mai mica la credite. 

Dobanzile la produsele de creditare imobiliare au scazut semnificativ in ultimii 10 ani, drept urmare daca ai accesat un credit in urma cu 5 ani sau mai mult, ai sanse sa beneficiezi de o rata lunara substantial mai mica.

Hai cu creditul imobiliar de la alta banca la BT si ai sanse mari ca acest lucru sa devina realitate in cele mai avantajoase conditii.

In plus, avem pentru tine doua beneficii prin care aceasta schimbare va fi foarte usoara:

Pentru detalii cu privire la refinantare, te aspteptam pe pagina de produs

Aplica acum