Pentru tine Credite Credite pentru investitii imobiliare Credit imobiliar-ipotecar

Credit imobiliar-ipotecar cu 5.58% 6.36% dobanda in lei

Oferta valabila in perioada 2 mai - 31 iulie 2019.

Afla rapid daca poti obtine un credit
Alege ziua:

Mie17

Joi18

Vin19

Sam20

Alege ora:

Tip dobanda

variabila pe toata perioada de creditare

Moneda

lei sau euro

Perioada de acordare

maxim 30 ani

Calculeaza rata lunara a creditului

Cifrele prezentate au scop informativ. Pentru un calcul detaliat aplica online si te sunam noi, sau hai in oricare unitate BT.

Suma imprumutata

Moneda imprumutului

Durata imprumutului

Incasez veniturile in cont la Banca Transilvania:

Tip dobanda:

Dobanda anuala efectiva (DAE)

5,75%

Rata lunara a creditului

6.776 lei

Suma totala de platit

2.444.268 lei
Vizualizare scadentar

Imobil construit dupa anul 2000?
Aplica pentru un credit imobiliar verde si ai reducere de pana la 0.5% la dobanda.

Ghidul complet pentru accesarea unui credit imobiliar BT

Cheia care iti deschide usa noii tale case sunt banii, sub forma de credit imobiliar-ipotecar. Ca sa intelegi mai bine diferenta, pentru creditul ipotecar tu aduci in garantie chiar imobilul pe care-l achizitionezi prin credit, iar pentru creditul imobiliar poti sa garantezi si cu un alt imobil decat cel achizitionat prin credit.

Daca optezi pentru creditul imobiliar sau ipotecar de la BT iti putem oferi pana la maxim 85% din valoarea investitiei, in functie de destinatia achizitiei, valuta creditului si valuta in care obtii veniturile.

De asemenea, te alegi cu un vis implinit: un bun imobiliar care iti poate ramane tie. Mai concret, iata despre ce este vorba:

 

Dobanzile afisate sunt promotionale. Durata campaniei: 2 mai - 31 iulie 2019.
  Incasezi
salariul la BT
Nu incasezi
salariul la BT
Dobanda in lei

5,58%*

(IRCC + 2.95 pp)

5,88%*
(IRCC + 3.25 pp)
Dobanda in euro 4,44%*
(EURIBOR6M + 4.75pp)
4,69%*
(EURIBOR6M + 5 pp)

Incasezi
salariul la BT
5,88%*
(IRCC + 3.25 pp)
4,44%*
(EURIBOR6M + 4.75pp)
Nu incasezi
salariul la BT
6,38%*
(IRCC + 3.75 pp)
4,19%*
(EURIBOR6M + 5 pp)

Dobanda este formata din marja fixa a bancii plus indicele de referinta IRCC sau EURIBOR la 6 luni si variaza in functie de evolutia indicelui de referinta si a cursului valutar. Dobanda va fi actualizata si modificata de catre banca trimestrial, in functie de indicele monetar IRCC sau EURIBOR la 6 luni.

 

Exemple reprezentative:

 

Ce alte costuri presupune acest imprumut?
Pentru ca dorim sa construim o relatie bazata pe transparenta si incredere, vei sti ca avem desigur si anumite comisioane. E normal sa le cunosti si sa tii cont de ele!


In cazul veniturilor din strainatate costurile sunt diferite. Pentru mai multe informatii va asteptam in orice unitate Banca Transilvania.

X

Am luat masuri pentru a-ti usura accesul la credit ipotecar. Acum, procedura e mai simpla, conditiile de acordare sunt minime si am simplificat documentatia.

Conditii de acordare:

Acte necesare:

Daca realizezi venituri care, conform legii, nu sunt raportate la ANAF, te invitam sa soliciti in unitatile Bancii Transilvania informatii referitoare la documentatia de venit necesara. Variatia indicelui de referinta, fluctuatia veniturilor proprii, precum si modificarea cursului de schimb valutar pot sa influenteze posibilitatea de a plati ratele la credit sau suma totala de plata.

Aplica acum

Refinantare credit imobiliar - ipotecar

La BT poti sa refinantezi credite pentru investitii imobiliare contractate de la alte banci sau chiar de la noi, in conditii de creditare mai avantajoase, cu costuri mai mici si cu o singura rata pe luna.

 

Pentru detalii cu privire la refinantare, te aspteptam in orice unitate BT sau suna in Call Center la oricare din numerele de telefon: 0264 308 028, *8028.