Pentru tine Credite Credite pentru investitii imobiliare Noua Casa

Creditul Noua Casa

Cu un pas mai aproape de „acasa”

Valoarea
creditului

119.000 euro (echivalent lei)

Moneda
acordarii

lei

Perioada
contractului

maxim 30 ani

Comision
zero

de analiza si de rambursare anticipata

Plafon credit

Momentan, fondurile pentru creditul Noua Casa au fost epuizate!

 

Ce beneficii ai?

In cazul in care a aparut soarele pe strada ta si iti pui problema sa te muti de la parinti sau sa scapi de chirie, ne bucuram sa iti putem fi de ajutor cu imprumuturi prietenoase. Dar uite care sunt avantajele creditului Noua Casa de la Banca Transilvania:

 

Ce fel de locuinte se pot cumpara prin programul Noua Casa?

*Avansul acopera diferenta dintre pretul de achizitie rezultat din antecontractul de vanzare-cumparare si finantarea garantata.

 

 

Cat te costa?

Ca sa-ti faci o idee despre costurile acestui imprumut, ai la dispozitie urmatoarele informatii despre dobanzi si comisioane:

*In calculul dobanzii se ia in considerare indicele de referinta IRCC. Valoarea indicilor de referinta se actualizeaza trimestrial.

 

Exemplu reprezentativ:

Pentru un credit in valoare de 240.000 lei, contractat pe o perioada de 30 de ani (360 rate lunare), cu dobanda variabila pe toata perioada de creditare de 3,67%, compusa din IRCC (1.67%) + marja fixa 2,00%, vei plati o rata lunara de 1.100,61 lei. In acest caz, DAE (Dobanda Anuala Efectiva) va fi de 3,94%, costul total al creditului este 164.871,77 lei, iar valoarea totala de platit va fi de 404.871,77.

 

In ceea ce priveste garantiile:

 

Cum il obtii?

Nimic complicat! Doar cateva conditii de bun simt:

Important: incepand cu 1 ianuarie 2011, incadrarea locuintelor in una dintre clasele A - C de performanta energetica este un criteriu de eligibilitate in cadrul programului Noua Casa.

 

Acte necesare pentru Noua Casa

⠀In anumite situatii, ar putea fi nevoie sa iti solicitam documente suplimentare. Si, nu uita: variatia indicelui de referinta, fluctuatia veniturilor proprii, precum si modificarea cursului de schimb valutar pot sa influenteze posibilitatea de a plati ratele la credit sau suma totala de plata.

 

Ghidul complet pentru accesarea unui credit imobiliar BT