Pentru tine Credite Credite pentru investitii imobiliare Prima Casa

Credit Prima Casa

Cu un pas mai aproape de „acasa”

Aplica ONLINE!
Alege ziua:

Vin14

Sam15

Dum16

Lun17

Alege ora:

Valoarea
creditului

71.250 euro (echivalent lei)

Moneda
acordarii

lei

Perioada
contractului

maxim 30 ani

Comision
zero

de analiza si de rambursare anticipata

Ce beneficii ai?

In cazul in care a aparut soarele pe strada ta si iti pui problema sa te muti de la parinti sau sa scapi de chirie, ne bucuram sa iti putem fi de ajutor cu imprumuturi prietenoase. Dar uite care sunt avantajele creditului Prima Casa 2020 de la Banca Transilvania:

 

Ce fel de locuinte se pot cumpara sau construi prin programul Prima Casa?

*Avansul acopera diferenta dintre pretul de achizitie rezultat din antecontractul de vanzare-cumparare si finantarea garantata.

**Avansul acopera diferenta dintre costul de construire a locuintei rezultat din devizul estimativ de construire si finantarea garantata. 

 

Cat te costa?

Ca sa-ti faci o idee despre costurile acestui imprumut, ai la dispozitie urmatoarele informatii despre dobanzi si comisioane:

* In calculul dobanzii se ia in considerare indicele de referinta IRCC. Actualizarile dobanzii se fac o data la 3 luni, si sunt in functie de indicele de referinta IRCC.

 

In ceea ce priveste garantiile:

 

Cum il obtii?

Nimic complicat. Doar cateva conditii de bun simt:

Important: incepand cu 1 ianuarie 2011, incadrarea locuintelor in una dintre clasele A - C de performanta energetica este un criteriu de eligibilitate in cadrul programului Prima Casa.

Acte necesare pentru Prima Casa 2020

In anumite situatii, ar putea fi nevoie sa iti solicitam documente suplimentare. Si, nu uita: variatia indicelui de referinta, fluctuatia veniturilor proprii, precum si modificarea cursului de schimb valutar pot sa influenteze posibilitatea de a plati ratele la credit sau suma totala de plata.

Ghidul complet pentru accesarea unui credit imobiliar BT