Pentru tine Credite Credite pentru investitii imobiliare Prima Casa

Prima Casa

3.44 din 5 stele - 218 voturi

Nicaieri nu e mai bine ca... acasa

Vezi detaliiCalculator rate

Valoarea creditului

71.250 euro, echivalent in lei

Moneda acordarii

lei

Perioada contractului

30 de ani

Comision 0

de analiza si de rambursare anticipata
Intreb BT

A sosit momentul sa ai casa ta, sa te muti de la parinti sau sa scapi de chirie. Banca Transilvania te ajuta cu imprumuturi in lei, in cadrul programului Prima Casa.

 

Ce avantaje ai?

 

Ce fel de casa?

Daca locuinta e finalizata sau se afla in diferite faze de finalizare, construita in baza autorizatiilor de constructie eliberate inainte de 22.02.2010, atunci valoarea maxima a creditului pe care il poti obtine e de 57.000 euro in echivalent lei, iar avansul minim pe care trebuie sa-l depui este de 5% din pretul de achizitie a locuintei*.

 

Daca locuinta e noua sau aflata in constructie in baza autorizatiilor de constructie eliberate dupa data de 22.02.2010, atunci valoarea maxima a creditului pe care il poti obtine este de 66.500 euro in echivalentul in lei, iar avansul minim pe care trebuie sa-l depui este de 5% din pretul de achizitie a locuintei*. 

*Avansul acopera diferenta dintre pretul de achizitie rezultat din antecontractul de vanzare-cumparare si finantarea garantata.

 

Daca vrei sa iti construiesti locuinta visurilor tale, atunci valoarea maxima a creditului pe care il poti obtine este de 71.250 euro, iar avansul minim pe care trebuie sa-l depui este de 5% din valoarea costului de construire a locuintei**.

**Avansul acopera diferenta dintre costul de construire a locuintei rezultat din devizul estimativ de construire si finantarea garantata. 

Aplica ONLINE!
Genereaza alta imagine
0264 308028
*8028
(Telekom, Vodafone, Orange si reteaua fixa Telekom)