Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta tot mai buna atunci cand il vizitezi. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu detaliile pe care le pot consulta aici.

Pentru tine Credite Credite pentru investitii imobiliare Prima Casa

Credite Prima Casa 2015

Nicaieri nu e mai bine ca... acasa

Afla cat ai de platit lunar pentru creditul Prima Casa

Vezi detaliiCalculator rate
Aplica ONLINE!
Genereaza alta imagine

Valoarea
creditului

71.250 euro, echivalent in lei

Moneda
acordarii

lei

Perioada
contractului

30 de ani

Comision 0

de analiza si de rambursare anticipata

Sa facem cunostinta

A sosit momentul sa ai casa ta, sa te muti de la parinti sau sa scapi de chirie. Banca Transilvania te ajuta cu imprumuturi in lei, in cadrul programului Prima Casa 2015.

 

Ce avantaje ai?

 

Ce fel de casa?

Daca locuinta e finalizata sau se afla in diferite faze de finalizare, construita in baza autorizatiilor de constructie eliberate inainte de 22.02.2010, atunci valoarea maxima a creditului pe care il poti obtine e de 57.000 euro in echivalent lei, iar avansul minim pe care trebuie sa-l depui este de 5% din pretul de achizitie a locuintei*.

 

Daca locuinta e noua sau aflata in constructie in baza autorizatiilor de constructie eliberate dupa data de 22.02.2010, atunci valoarea maxima a creditului pe care il poti obtine este de 66.500 euro in echivalentul in lei, iar avansul minim pe care trebuie sa-l depui este de 5% din pretul de achizitie a locuintei*. 

*Avansul acopera diferenta dintre pretul de achizitie rezultat din antecontractul de vanzare-cumparare si finantarea garantata.

 

Daca vrei sa iti construiesti locuinta visurilor tale, atunci valoarea maxima a creditului pe care il poti obtine este de 71.250 euro, iar avansul minim pe care trebuie sa-l depui este de 5% din valoarea costului de construire a locuintei**.

**Avansul acopera diferenta dintre costul de construire a locuintei rezultat din devizul estimativ de construire si finantarea garantata. 

Cat te costa?

* In calculul dobanzii se ia in considerare indicele de referinta ROBOR 3M in vigoare in ultima zi a trimestrului anterior. Actualizarile dobanzii se fac o data la 3 luni, sunt in functie de indicele de referinta aflat in vigoare in ultima zi a trimestrului anterior si se aplica incepand cu prima zi a noului trimestru.

 

In ceea ce priveste garantiile:

 

Calculeaza-ti costurile

Pentru un credit in valoare de lei (echivalentul a 57.000 euro),  pe o perioada de luni, cu comision platit la acordare, rata lunara este de 1.175 lei, DAE (Dobanda Anuala Efectiva) este 4,08%, iar suma totala pe care trebuie sa o plateasca respectivul client este de 434.317 lei.

 

Cum il obtii?

 

Important: incepand cu 1 ianuarie 2011 incadrarea locuintelor in una dintre clasele A - C de performanta energetica este un criteriu de eligibilitate in cadrul programului Prima Casa.

De ce documente ai nevoie?

Pentru a beneficia de acest imprumut pentru prima ta casa este nevoie de urmatoarele documente:

0264 308028
*8028
(apelabil din orice retea nationala, fixa sau mobila)