Call Center

5
MIN
TIMP DE AȘTEPTARE
28
CLIENȚI
ÎN CONVORBIRE
27
CLIENȚI
ÎN AȘTEPTARE
0264 308 028 sau *8028 Numărul e disponibil din orice rețea națională.
0264 303 003 Linie directă pentru toți românii care sunt plecați din țară, inclusiv asistență în limba engleză.

Ai încercat NeoBT?

Noul online banking Banca Transilvania, care va înlocui foarte curând actuala platformă.

Din NeoBT, ai acces online la conturile tale și poți face toate operațiunile pe care le faci acum din BT24. În plus, beneficiezi de funcționalități suplimentare.

Termeni și condiții pentru resetare PIN card - BT24

Definiții:

Cod de activare:

Este cod personal de identificare format din 4 cifre, atribuit de banca cardului emis pe numele deținătorului/ utilizatorului, cu caracter strict confidențial și care este transmis de banca deținătorului/ utilizatorului de card prin SMS pe un număr din rețeaua de telefonie mobilă din România.


Cod PIN:

1. Scopul: Obținerea codului de activare necesar schimbării codului PIN al cardului la orice ATM emis de Banca Transilvania.


2. Taxe și comisioane: Banca va percepe beneficiarului prin utilizarea acestui serviciu conform grilei de taxe și comisioane în vigoare, un cost fix care va fi afișat în aplicație înainte de semnarea tranzacției și va fi debitat din contul cardului imediat după confirmarea operațiunii.


3.  Răspunderea părților:
Prin semnarea tranzacției, beneficiarul:

  • este de acord cu, comisionul pentru obținerea codului de activare necesar schimbării codului PIN.
  • mandatează Banca Transilvania să transmită un cod de activare pentru cardul său.
  • are obligația de a introduce corect datele sale de identificare, mai exact, numărul de telefon la care dorește trimiterea codului de activare.
  • își asumă responsabilitatea pentru corectitudinea datelor de identificare furnizate băncii și pentru existența fondurilor suficiente în cont pentru reținerea taxei de reemitere. În cazul în care operațiunea de reemitere cod de activare nu poate fi executată din culpă beneficiarului (numărul de telefon introdus este incorect), beneficiarul va datora în continuare taxa de reemitere.


Banca nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea datelor introduse de către beneficiar.


4. Comunicări: Toate notificările și corespondență între părți se realizeza prin mijloacele prevăzute în Codițiile Generale de Afaceri.