Pentru tine Credite Credite de consum

Credite de consum

Credite de consum

Credit Online

Daca esti interesat de un credit de nevoi personale, tine minte ca il poti obtine simplu. Aplica online pentru orice ai avea nevoie si poti primi rapid pana la 5.000 euro (echivalent lei).

Vezi detalii

Credit de nevoi personale

Practic BT este un credit de nevoi personale cu dobanda fixa sau variabila. Mergi la banca, afli pe loc cand primesti creditul, ce suma poti obtine si nu trebuie sa justifici destinatia banilor.

Vezi detalii

Overdraft

Iti oferim pana la 6 salarii la care ai acces cu cardul tau de debit, suma pe care o poti folosi oricand ai nevoie si oriunde.  

Vezi detalii

Credit de nevoi personale garantat cu ipoteca

Cand nevoia personala iti depaseste bugetul pe care il detii, venim noi cu Solutia BT. te ajutam sa primesti rapid o suma mare de bani cu dobanda mica, in schimbul unor garantii imobiliare.

Vezi detalii

Nevoi personale cu asigurare de viata si somaj

Ai asigurare de viata si somaj si nu trebuie sa ne spui destinatia imprumutului. Mai mult, iti oferim si dobanda avantajoasa.

Vezi detalii

Credit de nevoi curente cu destinatie imobiliara

Creditul de nevoi curente cu destinatie imobiliara de la BT iti poate fi acordat pe o perioada de pana la 10 ani, iar suma maxima pe care ti-o putem oferi este de pana la 20.000 euro.

Vezi detalii

Credit Auto

E timpul sa nu mai schimbi piese, ci sa schimbi direct masina. Creditul auto Formula BT de la Banca Transilvania se acorda pentru achizitionarea de masini noi sau second hand.

Vezi detalii

Credit Leasing Auto

Iti doresti un automobil pentru tine si familia ta? Tu iti alegi masina si noi te ajutam cu finantarea.

Vezi detalii

Ghid explicativ de termeni de creditare

Despre credite, cu responsabilitate. Ghid despre ce trebuie sa tii cont la accesarea unui credit la BT.

Vezi detalii