This page is automatically translated from Romanian into English.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT24

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT24

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Call Center

PESTE
20
MIN
TIMP DE AȘTEPTARE
10
CLIENȚI
ÎN CONVORBIRE
9
CLIENȚI
ÎN AȘTEPTARE
0264 308 028 sau *8028 Numărul e disponibil din orice rețea națională.
0264 303 003 Linie directă pentru toți românii care sunt plecați din țară, inclusiv asistență în limba engleză.

Termeni și condiții pentru utilizarea cardurilor emise de Banca Transilvania în Fitbit Pay / Garmin Pay / Apple Pay / Google Pay


1. Despre acești Termeni și condiții


Banca Transilvania S.A (denumită în continuare “banca” sau “BT”), este o instituție de credit, persoană juridică română cu sediul social în Cluj-Napoca, Cluj - Napoca, str. Calea Dorobanților nr. 30-36, cod poștal 400121, telefon 0264 308028, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J12/4155/1993, cod unic RO 5022670.

BT permite utilizarea la plată a cardurilor Banca Transilvania eligibile (denumite în continuare “carduri BT”) și în aplicațiile de plată Fitbit Pay (denumită în continuare “Fitbit Pay”), Garmin Pay (denumită în continuare “Garmin Pay”), Apple Pay (denumită în continuare “Apple Pay”) și Google Pay (denumită în continuare “Google Pay”). Detalii privind cardurile BT eligibile pentru înrolare și utilizare în Fitbit Pay, Garmin Pay, Apple Pay și Google Pay regăsești în secțiunea dedicată a prezenților Termeni.

În legătură cu soluțiile Fitbit Pay, Garmin Pay, Apple Pay și Google Pay și despre cine sunt Fitbit, Garmin, Apple și Google, găsești detalii pe site-ul www.fitbit.com, www.garmin.com, www.apple.com, respectiv www.google.com, inclusiv politicile de confidențialitate ale acestor furnizori, cărora se va supune prelucrarea datelor tale personale atunci când utilizezi aceste servicii.

Te rugăm să citești cu atenție prezenții “Termeni și condiții” (denumiți în continuare “Termenii”) care guvernează înregistrarea, activarea și utilizarea unui card BT în Fitbit Pay, Garmin Pay, Apple Pay și Google Pay.

Dacă există o neconcordanță între termenii contului tău Fitbit/ Garmin/ Apple/ Google și prezenții Termeni, se vor aplica prezenții termeni pentru plățile efectuate cu cardul BT în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay.

Dacă dorești să citești acești termeni și în viitor, îi poți accesa prin intermediul site-ului nostru www.bancatransilvania.ro, în secțiunea https://www.bancatransilvania.ro/termeni-si-conditii-apple-pay.pdf.

2. Limitări de răspundere


Acești Termeni se aplică numai utilizării cardurilor BT în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay.

Prezenții Termeni nu se aplică pentru serviciile/ produsele contractate/ achiziționate de la furnizorul dispozitivului pe care îl utilizezi, al rețelei de telefonie mobilă și nici de pe alte site-uri sau servicii aparținând unor terți care integrează sau permit furnizarea Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay. Aceștia sunt terți față de Banca Transilvania și au propriile contracte cărora te supui atunci când oferi informațiile despre tine, când utilizezi serviciile lor sau când vizitezi site-urile lor. Banca Transilvania nu răspunde pentru legalitatea furnizării/ prestării produselor/ serviciilor furnizorului dispozitivului și/ sau ale terților, nici pentru securitatea, precizia, legalitatea sau orice alt aspect al respectivelor produse/ servicii oferite de aceștia.

Este responsabilitatea ta să citești și să înțelegi prevederile contractelor puse la dispoziție de acești terți înainte de a crea, activa sau utiliza cardul tău BT în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay.

Nu suntem răspunzători și nu oferim niciun suport sau asistență pentru niciun fel de hardware, software sau alte produse sau servicii ale terților (inclusiv Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay și dispozitivul tău). Dacă ai întrebări sau probleme cu un produs sau un serviciu oferit de Fitbit/ Garmin/ Apple/ Google sau de un terț, te rugăm să contactezi respectivul furnizor/ terț pentru asistență.

Sub rezerva Condițiilor Generale de Afaceri ale Băncii Transilvania aplicabile cardului BT, ești de acord ca funcțiile și funcționalitatea Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay pot fi îmbunătățite sau actualizate automat fără vreo notificare prealabilă. În orice moment putem decide să extindem, să reducem sau să suspendăm tipul și/ sau numărul de tranzacții permise folosind un card BT în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay sau să modificăm procesul de înrolare a unui card BT în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay.

3. Carduri Banca Transilvania eligibile pentru înrolare și utilizare la plată în Fitbit Pay/ Garmin Pay /Apple Pay/ Google Pay


Sunt carduri BT eligibile pentru înrolare și utilizare la plată în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay cardurile emise de Banca Transilvania sub egida Visa, indiferent că sunt carduri de debit sau de credit, și indiferent dacă sunt emise pe numele unui client persoană fizică sau juridică.

Pot fi înrolate în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay atât cardurile BT emise pe numele titularului de card, cât și pe cel al posesorului suplimentar de card (posesor desemnat), cu respectarea prevederilor secțiunii Înregistrarea unui card BT în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay din prezenții Termeni.

Pentru a vizualiza toate cardurile BT eligibile pentru înrolare și utilizare în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay, poți accesa site-ul BT.

4. Cerințe minime pentru utilizarea cardurilor BT în aplicațiile Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay


Pentru a utiliza cardul tău BT în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay trebuie să deții sau să îți creezi mai întâi un cont Fitbit/ Garmin/ Apple/ Google, creat astfel cum impune Fitbit/ Garmin/ Apple/ Google. Totodată, ai nevoie de un dispozitiv compatibil.

Ai posibilitatea să adaugi același card BT la mai multe dispozitive concomitent. Furnizorul de dispozitive poate impune limitări sau restricții pentu utilizarea Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay și/ sau poate avea cerințe minime de software și hardware pentru dispozitivul compatibil utilizat.

Prin dispozitiv compatibil se înțelege orice smartwatch, brățară, smartphone sau alt tip de dispozitiv care permite efectuarea de plăți prin Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay. Dispozitivele compatibile sunt cele prezentate ca atare pe website-ul Fitbit/ Garmin/ Apple/ Google.

Ești de acord să utilizezi cardul BT numai cu un dispozitiv echipat corespunzător pentru Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay și să respecți toți termenii și condițiile aplicabile pentru Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay. Este nevoie să contactezi direct furnizorul de dispozitive pentru a afla dacă dispozitivul tău este compatibil pentru utilizarea în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay.

Înainte de a te înregistra în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay, trebuie să te asiguri că doar parola ta/ detaliile tale de securitate sunt legate de cardul BT pe care dorești să îl utilizezi pe dispozitivul respectiv în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay. Această parolă/ detaliile de securitate vor fi utilizate pentru autorizarea tranzacțiilor efectuate cu cardul BT emis pe numele deținătorului de card.

Banca Transilvania nu răspunde sub nicio formaă pentru cerințele Fitbit/ Garmin/ Apple/ Google sau ale terților cu care acesta colaborează de impunere a unor condiții de creare a contului Fitbit/ Garmin/ Apple/ Google sau a dispozitivelor compatibile.

5. Protejarea parolei/ detaliilor tale de securitate


Înainte de introducerea datelor cardului tău BT în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay ți se va solicita să îți setezi o parolă/ detalii de securitate, pe care le vei utiliza pentru accesarea Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay. Condițiile, cazurile și frecvența cu care ți se va solicita să introduci această parolă/ detalii de securitate sunt stabilite de furnizorul Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay.

În cazul în care știi sau crezi că parola setată de tine a fost compromisă (ex. a ajuns la cunoștința altor persoane), îți recomandăm să o modifici imediat.

Te rugăm să contactezi de urgență Banca Transilvania la numărul de telefon tipărit pe spatele cardului BT, cel puțin în următoarele situații:

  • Dacă cardul BT pe care l-ai înregistrat în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay este pierdut sau furat, contactează-ne imediat și anunță-ne că este înregistrat și în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay.
  • Dacă dispozitivul tău este pierdut, furat sau folosit fără consimțământul tău.

BT nu își asumă răspunderea pentru plăți efectuate cu cardul BT înrolat în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay până când nu ne este adusă la cunoștință producerea unui eveniment dintre cele menționate sau până când nu se solicită blocarea acestui card.

Banca Transilvania nu își asumă răspunderea pentru cazul în care cardul BT a fost utilizat pentru plăți prin intermediul Fitbit Pay /Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay în baza parolei tale care a fost utilizată de alte persoane, indiferent dacă le-ai comunicat-o sau au aflat-o, în orice mod, fără acordul tău.

Pentru a preveni apariția unor evenimente precum cele de mai sus, îți recomandăm următoarele:

  • păstrează tot timpul dispozitivul în siguranță și în posesia ta
  • păstrează informațiile de securitate și parola dispozitivului securizate și cunoscute numai de tine
  • setează parole/ detalii de securitate diferite pentru cardul tău BT în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay decât cele utilizate pentru cardul BT fizic.
  • nu păstra cardurile BT în format fizic și/ sau detaliile cardurilor BT împreună cu dispozitivul utilizat
  • Dacă începi să utilizezi un dispozitiv nou, șterge toate cardurile și alte informații personale de pe dispozitivul vechi. Pentru detalii despre cum poți proceda, urmează instrucțiunile furnizorului de dispozitive.

Te angajezi să colaborezi cu Banca Transilvania și/ sau cu orice autoritate competentă pentru prevenirea oricărui tip de fraudă, sau pentru derularea oricăror anchete care s-ar desfășura în legatură cu utilizarea cardului tău BT înrolat în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay.

Fitbit Pay /Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay și dispozitivul tău pot utiliza anumite funcționalități și proceduri de securitate pentru a proteja împotriva utilizării neautorizate a oricărui card. Aceste funcționalități și proceduri aparțin exclusiv furnizorului de dispozitive. Prin înrolarea cardului BT în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay ești de acord să nu dezactivați niciuna dintre aceste caracteristici de securitate și să le folosești pentru a-ți proteja toate cardurile BT înrolate în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay. Banca Transilvania nu controlează aceste metode de securitate și nu răspunde pentru modul în care Fitbit/ Garmin/ Apple/ Google și/ sau furnizorul dispozitivului tău le utilizează.

6. Înregistrarea unui card BT în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay


După setarea parolei/ detaliilor de securitate, ți se va solicita să introduci datele cardului pe care dorești să îl înrolezi în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay, respectiv: numărul cardului, data expirării cardului, numele deținătorului cardului, astfel cum este el înscris pe card, codul CVV, precum și adresa poștală. Toate aceste informații (date cu caracter personal) sunt necesare furnizorului Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay pentru a-ți permite utilizarea la plată a cardului BT prin intermediul acestei aplicații.

Pentru a se asigura că persoana care încearcă să înroleze un card BT în Apple Pay/ Google Pay este în drept să solicite această înregistrare, va fi nevoie ca BT să verifice identitatea acestei persoane. În acest sens, pentru a putea finaliza înrolarea cardului BT în Apple Pay/ Google Pay, după introducerea datelor cardului BT în această aplicație, va fi nevoie ca, după caz, titularul cardului emis pe numele unei persoane fizice sau reprezentantul legal al persoanei juridice pe numele căreia este emis cardul BT să aprobe adăugarea cardului din BT Pay, aplicație care se descarcă gratuit din Google Play, App Store sau Huawei AppGallery sau să contacteze serviciul Contact Center BT, la numărul de telefon 0264308028 sau *8028, unde un reprezentant BT îi va solicita informații menite să asigure identificarea sa și să permită setarea token-ului corespunzător pentru cardul BT ce va fi utilizat în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay.

Token-ul este o reprezentare virtuală a cardului BT a cărui înregistrare în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay se dorește. Token-ul se setează de BT în baza informațiilor despre dispozitivul utilizat pentru accesarea contului Fitbit/ Garmin/ Apple/ Google, astfel cum aceste informații îi sunt puse la dispoziție băncii prin intermediul Fitbit/ Garmin/ Apple/ Google și/ sau al terților cu care acesta colaborează.

Refuzul de a furniza aceste informații, dintre care unele sunt date cu caracter personal, va face imposibilă finalizarea înrolării cardului BT în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google și utilizarea acestuia la plată în respectiva aplicație nu va fi posibilă.

După finalizarea înrolării cardului BT în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay, în Contact Center BT, se va putea utiliza la plată acest card BT prin Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay.

7. Condiții generale de utilizare la plată a cardurilor BT în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay


Utilizarea cardurilor BT în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay pentru achiziționarea de bunuri și servicii este guvernată de termenii și condițiile cardului BT, care sunt parte integrantă a Condițiilor Generale de Afaceri ale Băncii Transilvania aplicabile, după caz, clienților BT persoane fizice sau persoane juridice.

Ești responsabil inclusiv pentru toate utilizările și tranzacțiile efectuate cu cardul BT în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay de către terți cărora le-ai oferit acces voluntar sau involuntar la cardul tău înrolat în BT Pay, inclusiv dacă aceste terțe părți utilizează în mod greșit orice card sau Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay.

Acești Termeni reglementează accesul și utilizarea cardului BT în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay numai între tine, în calitate de deținător de card BT, și Banca Transilvania.

Furnizorul de dispozitive cu care se pot efectua plăți prin Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay, precum și al soluției Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay sau terți cu care aceștia colaborează pot avea proprii termeni și condiții și politici de confidențialitate. Te rugăm să ai în vedere că ești supus respectivilor/ respectivelor termeni și condiții sau politici de confidențialitate atunci când utilizezi produsele și serviciile Fitbit/ Garmin/ Apple/ Google. Banca Transilvania nu își asumă nicio răspundere pentru felul cum Fitbit/ Garmin/ Apple/ Google și/ sau terții cu care acesta colaborează utilizează informațiile pe care le pui la dispoziția lor, nici cu privire la datele tale cu caracter personal pe care le prelucrează în contextul serviciilor pe care le oferă sau când vizitezi website-urile lor.

8. Cum funcționează Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay?


a. Efectuarea plăților cu cardul BT prin Fitbit Pay/Garmin Pay/Apple Pay/Google Pay

Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay permite efectuarea de plăți contactless cu un card înrolat, la POS-uri instalate la diferiți comercianți, prin intermediul dispozitivului pe care îl utilizezi.

Prin selectarea unui card virtual și plasarea dispozitivului pe care îl utilizezi în apropierea unui terminal POS contactless din locația unui comerciant, autorizezi efectuarea plății pentru produsele sau serviciile comerciantului.

b. Vizualizarea informațiilor și a plăților efectuate cu cardul BT în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay

Banca Transilvania îți oferă informații despre plățile realizate cu cardul tău BT înrolat în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay în modalitățile agreate cu BT (ex. extras de cont, Internet Banking, în unitățile BT etc). Aceste informații vor fi evidențiate ca fiind plăți efectuate cu respectivul card BT, fără a indica faptul că plățile s-au efectuat prin intermediul Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay.

Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay poate de asemenea să îți ofere acces la informații despre plățile efectuate cu cardul BT prin intermediul Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay. Despre existența unei asemenea posibilități, precum și informații în legătură cu această posibilitate îți vor fi furnizate de Fitbit/ Garmin/ Apple/ Google.

c. Încetarea utilizării cardului BT în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay

Ștergerea datelor cardului BT din Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay nu influențează în niciun fel posibilitatea ca acest card să fie utilizat în continuare la plăți, conform Condițiilor de utilizare a cardurilor, parte intergrantă a Condițiilor Generale de Afaceri ale BT.

BT nu raspunde dacă datele tale și/ sau ale cardului tău BT sunt utilizate de Fitbit/ Garmin/ Apple/ Google sau de terți cu care acesta colaborează în alte scopuri decât cele aferente efectuării plăților prin Fitbit Pay /Garmin Pay /Apple Pay /Google Pay, nici pentru perioada în care utilizezi acest card BT în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay, nici după momentul eliminării acestuia din Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay.

Poți elimina oricare dintre cardurile BT din Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay în orice moment, apăsând butonul sau linkul corespunzător din aplicația de pe dispozitiv sau sunând la numărul de pe spatele cardului BT. În aceste circumstanțe, autorizezi Banca Transilvania să continue procesarea oricăror tranzacții restante pe cardul BT.

9. Suspendarea, anularea și modificarea dreptului de utilizare a cardurilor BT în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay


În plus față de orice drepturi de încetare a utilizării unui card BT și/ sau a contului de card atașat acestuia, așa cum sunt acestea stabilite prin Condițiile Generale de Afaceri ale Băncii Transilvania, BT își rezervă dreptul de a înceta în întregime oferirea posibilității de utilizare a cardurilor BT în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay.

De asemenea, Banca Transilvania are dreptul să blocheze, să restricționeze, să suspende sau să înceteze oferirea posibilității de utilizare a oricărui card BT în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay dacă se încalcă prezenții Termeni, Condițiile Generale de Afaceri ale BT, condițiile stipulate în contractele de card, termenii Fitbit Pay Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay sau dacă suspectează orice activitate frauduloasă sau necorespunzătoare a cardului în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay sau în alt mod de plată.

În plus, în cazul în care furnizorul de dispozitive și/ sau al aplicației Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay / Google Pay își blochează, restrânge, suspendă sau întrerupe utilizarea aplicației Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay și/ sau modifică funcționalitatea acesteia, Banca Transilvania nu va răspunde față de clienții săi care și-au înrolat cardul BT în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay sau față de terți.

10. Taxe


În prezent Banca Transilvania nu percepe nicio taxă pentru utilizarea cardului tău BT prin Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay. În cazul în care, în viitor, BT va decide perceperea unor asemenea taxe, va aduce la cunoștința clienților săi această informație cu cel puțin două luni înainte de a începe aplicarea acestora.

Te rugăm să ai însă în vedere că furnizorul dispozitivului tău Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay, și/ sau terții cu care colaborează pot percepe taxe, pot impune limitări și restricții care ar putea afecta utilizarea de către tine a oricărui card BT în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay, precum, dar fără a se limita la utilizarea datelor sau taxelor aferente mesageriei text impuse de prestatorul de servicii de telefonie mobilă. Ești singurul responsabil pentru plata acestor taxe și ești de acord să respectați orice limitări sau restricții impuse.

11. Întreruperi ale funcționării Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay


Accesul, utilizarea și întreținerea cardului BT virtual depind de Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay și de rețeaua furnizorului tău de internet. Banca Transilvania nu operează Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay sau astfel de rețele și nu are control asupra operațiunilor lor. BT nu va răspunde pentru nicio situație care întrerupe, împiedică sau afectează în alt fel funcționarea oricărui card BT în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay, precum, dar fără a se limita la indisponibilitatea serviciului Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay sau a serviciului de internet, comunicații, întârzieri în rețea, limitări privind acoperirea rețelei de internet, întreruperi ale sistemului.

12. Modificare prezenților Termeni


Ne rezervăm dreptul de a revizui acești Termeni în orice moment, în conformitate cu prevederile Condițiilor Generale de Afaceri ale Băncii Transilvania.

Te vom anunța despre modificările aduse acestor Termeni prin e-mail sau printr-o altă metodă de comunicare prevăzută în secțiunea XII de mai jos. De asemenea, vei putea să vizualizezi Termenii revizuiți pe dispozitivul tău. Dacă nu vei fi de acord cu Termenii revizuiți, vei avea dreptul să elimini oricând oricare dintre cardurile BT din Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay.

13. Comunicare în legătură cu cardurile BT înrolate în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay


În legătură cu activarea și utilizarea cardului BT în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay, este posibil ca Banca Transilvania să fie nevoită să te contacteze. În acest scop se vor utiliza oricare dintre datele de contact ale titularului de card - adresa de corespondență/ domiciliu, adresa de e-mail, număr de telefon, astfel cum se regăsesc acestea în evidențele BT.

14. Prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal


Banca Transilvania SA prelucrează în calitate de operator datele cu caracter personal ale deținătorilor de carduri BT care doresc să finalizeze înrolarea acestora în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay astfel cum se menționează în cadrul prezenților Termeni, respectiv pentru identificarea persoanelor în drept pentru a solicita această înrolare (detalii în cadrul secțiunii VI din prezenții Termeni) și/ sau în cazul în care este necesar să îi contactăm în legătură cu cardurile BT înrolate în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay (detalii în cadrul secțiunilor XI și XII din prezenții Termeni).

Datele cu caracter personal prelucrate de Banca Transilvania în contextul efectuării plăților cu cardurile BT în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay sunt supuse prevederilor Notei de informare generale privind prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal aparținând Clienților BT, parte integrantă a Politicii de confidențialitate BT, pe care o poți găsi pe website-ul www.bancatransilvania.ro sau la cerere în orice unitate a băncii.

Datele cu caracter personal prelucrate de Fitbit/ Garmin/ Apple/ Google și/ sau de terți în condițiile utilizării la plată a cardurilor BT în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay sunt supuse condițiilor politicilor de confidențialitate ale acestor entități. Banca Transilvania nu își asumă nicio răspundere pentru modul cum acestea înțeleg să prelucreze datele cu caracter personal ale deținătorilor de carduri BT înrolate în Fitbit Pay/ Garmin Pay/ Apple Pay/ Google Pay.