Ai încercat NeoBT?

Noul online banking Banca Transilvania, care va înlocui foarte curând actuala platformă.

Din NeoBT, ai acces online la conturile tale și poți face toate operațiunile pe care le faci acum din BT24. În plus, beneficiezi de funcționalități suplimentare.

Cardul STAR Gold

Beneficii STAR Gold

Acces în saloanele Business din aeroport în București și Cluj-Napoca

Prezinta cardul premium STAR insotit de cartea de imbarcare la intrare, si ai acces gratuit pentru tine si un insotitor, in saloanele Business Lounge din Aeroportul International Henri Conanda din Bucuresti si Aeroportul International Cluj-Napoca, pentru un interval de pana la 4 ore. 

Toate acestea le ai gratuit, daca ai efectuat cumparaturi in valoare totala de minim 300 de lei , in ultimele 3 luni inainte de accesarea saloanelor Business lounge. Vezi conditii de acces aici.

In cazul in care nu te-ai incadrat in conditia de mai sus, vei putea beneficia in continuare de acces in Business Lounge, tarifele le gasesti aici.

Asigurare de călătorie în străinătate

Esti in siguranta cu cardul premium STAR, in perioada concediilor sau in calatoria de afaceri, daca achiti cheltuielile de calatorie cu cardul sau daca in ultimele 3 luni inainte de inceperea calatoriei ai platit cu cardul minim 300 lei.

  • 50.000 euro accident, cheltuieli medicale de urgenta, deces
  • 5.000 euro cheltuieli juridice
  • 1.000 euro pierderea actelor de identitate
  • 500 euro intarzierea bagajelor
  • 300 euro intarzierea zborului

Citeste despre conditiile de asigurare.

Vreau STAR Gold!

Completează formularul pentru a solicita cardul sau un calcul personalizat. Un reprezentant Banca Transilvania te va contacta telefonic pentru a discuta detaliile.