Pentru tine Carduri Carduri de cumparaturi STAR Card Star Gold

Star Gold

Un card special, pentru oameni speciali.

Vezi detalii
Aplica ONLINE!
  • Am contract de munca pe perioada nedeterminata

  • Am 3 luni de zile vechime la ultimul loc de munca

  • Am venituri de minim 800 lei/ luna

Suma maxima

50.000 lei

Moneda

lei

Perioada de creditare

5 ani

Perioada de gratie

pana la 56 zile

Plati pe internet

Sa facem cunostinta

"Star

Pentru ca sunteti special, am creat un card special pentru dumneavoastra. Cardul de credit STAR Gold, cu servicii atractive incluse.

 

Este un card VISA, care poate fi folosit pentru cumparaturi si alte tranzactii la comerciantii si bancomatele din tara si din strainatate, indiferent unde va petreceti timpul liber sau calatoriti.

 

Avantajele Star Gold

Un card cu multe, foarte multe de oferit, intr-adevar. Iata:

 

In plus, va mai oferim urmatoarele:

Vreau card

Bonus

Cu STAR Gold castigati de fiecare data cand mergeti la shopping in tara sau in strainatate. In functie de valoarea cumparaturilor dumneavoastra, plata cu cardul va aduce puncte STAR, puncte care se transforma in bani pe care ii puteti folosi ulterior exact cum va doriti. Mai multe cumparaturi, mai multe puncte STAR si iar de la capat!

 

Se transforma in puncte STAR*:

 

Fiecare punct STAR are valoarea de 1 leu, iar suma pe care o strangeti in acest fel o puteti cheltui pe ce vreti in magazinele partenere participante in acest program.

 

Cu Star Gold puteti beneficia, de asemenea, de cumparaturi in rate: pana la 12 RATE fara dobanda si fara comisioane la comerciantii parteneri prin programul Star.

*Pentru a beneficia de aceste avantaje, cereti sa faceti plata la un terminal (POS) de la Banca Transilvania

Cat va costa?

Cand ridicati cardul STAR Gold de la noi trebuie sa platiti 100 de lei, cat este taxa de emitere a cardului. Iar apoi, 200 de lei anual, taxa de administrare a contului dumneavoastra. Sunt si cateva costuri aferente tranzactiilor cu acest card, pe care vi le prezentam in ceea ce urmeaza:

Daca vreti sa stiti mai multe, consultati lista de comisioane.

 

Iata si un exemplu:

Dobanda anuala efectiva (DAE) calculata pentru un credit in valoare de 30.000 lei, la dobanda mai sus mentionata si pe o perioada de 5 ani este de 27,29%/an. DAE a fost calculata in ipoteza in care vei retrage integral linia de credit de 30.000 lei de la bancomatul Bancii Transilvania dupa acordare si ulterior platesti lunar dobanda pentru intreg creditul angajat. Costul total al creditului este in valoare de 36.799 lei. Am ajuns la acest rezultat pentru ca am adunat dobanda anuala cu costurile de folosire a cardului ca instrument de plata.

Vreau card

Conditii de acordare

Puteti obtine cardul Star Gold foarte usor, indeplinind urmatoarele cerinte:

 

Online  - Aplicati, lasati-va datele personale, iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp.

 

Telefonic – Sunati la unul dintre cele doua numere de mai jos. Colegii nostri din Call Center abia asteapta sa va ajute.

Ai vazut articolul de pe
Blogul BT ...

... care iti ofera mai multe detalii despre folosirea cardului tau STAR?

Vezi detalii

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta tot mai buna atunci cand il vizitezi. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu detaliile pe care le pot consulta aici.

0264 308028
*8028
(apelabil din orice retea nationala, fixa sau mobila)