Pentru tine Carduri Carduri de cumparaturi STAR Card Star Platinum

Star Platinum

Un card de lux, pentru cadouri de neuitat.

Aplica ONLINE!
  • Am contract de munca pe perioada nedeterminata

  • Am 3 luni de zile vechime la ultimul loc de munca

  • Am venituri de minim 800 lei/ luna

Alege ziua:

Mie23

Joi24

Vin25

Sam26

Alege ora:

Suma maxima

150.000 lei

Moneda

lei

Perioada de creditare

5 ani

Perioada de gratie

Pana la 56 de zile

Plati pe internet

Sa facem cunostinta

Star Platinum

STAR Platinum de la BT este unul dintre cele mai exclusiviste carduri de cumparaturi din Romania pentru ca va ofera servicii de lux, exclusivitati si privilegii.

Este un card VISA si poate fi folosit pentru cumparaturi si plati online, la comercianti sau la bancomatele din tara si din strainatate.

Ce trebuie sa stiti

Un singur card, o multime de posibilitati. Chiar o multime:

Fiind un card de credit, trebuie sa rambursati intre zilele de 1 si 25 a lunii cel putin 10% din valoarea banilor cheltuiti de pe card luna anterioara. Dobanda este de 24% pe an.

Vreau card

Punctele STAR

STAR Platinum va aduce si puncte de loialitate STAR cand faceti cumparaturi, iar acestea se transforma in bani pe care mai apoi ii puteti folosi la alte cumparaturi. Cu cat cumparati mai mult, cu atat mai mult primiti inapoi:

Regulamentul programului de loialitate STAR

 

Fiecare punct STAR inseamna 1 leu, iar suma astfel stransa poate fi folosita la shopping in magazinele partenere participante in acest program.

 

STAR Platinum va aduce, de asemenea, un alt beneficiu. Puteti face cumparaturi in pana la 18 rate fara dobanda si fara comisioane la comerciantii parteneri ai programului Star.

Regulamentul de plata in rate fara dobanda

Pentru a beneficia de aceste avantaje plata trebuie facuta la un POS al Bancii Transilvania.

Cat va costa?

Pentru un card care va deschide atat de multe posibilitati, nu costa mult. Taxa de emitere a cardului este de 350 lei, iar cea de administrare anuala a contului, este de 350 lei. Pentru a fi la curent cu toate operatiunile efectuate, trebuie sa aveti in vedere urmatoarele costuri aferente tranzactiilor:

 

Daca vreti sa stiti mai multe, puteti consulta lista de comisioane. Daca adaugati cardul in aplicatia BT Pay, gasiti aici lista completa cu toate costurile.

 

Va oferim un exemplu despre cum functioneaza cardul Star Platinum:

Dobanda anuala efectiva (DAE) calculata pentru un credit in valoare de 70.000 lei, la dobanda mai sus mentionata si pe o perioada de 5 ani este de 27,17%/an. DAE a fost calculata in ipoteza in care vei retrage integral linia de credit de 70.000 lei de la bancomatul Bancii Transilvania sau POSul aflat la ghiseul Bancii Transilvania dupa acordare si ulterior platesti lunar dobanda pentru intreg creditul angajat. Costul total al imprumutului este de 85.399 lei, obtinut prin adunarea dobanzii totale cu costurile de folosire a creditului ca instrument de plata.

  • 350 lei, taxa de emitere card
  • 350 lei, taxa de administrare anuala

 

Pentru tranzactiile efectuate, costurile sunt urmatoarele:

  • 1%, minim 2,5 lei - Utilizarea ATM-urilor si POS-urilor BT pentru numerar             
  • 1% + 2,5 lei - Comision utilizare ATM-uri si POS-uri de la ghiseele altor banci din tara pentru numerar
  • 2% + 10 lei - Comision utilizare ATM-uri si POS-uri de la ghiseele altor banci din strainatate pentru numerar        
  • 2 lei - Comision interogare sold de la ATM-urile/POS-urile altor banci din tara
  • 4 lei - Comision interogare sold de la ATM-urile/POS-urile altor banci din strainatate

 

Pentru mai multe detalii, vedeti aici lista de comisioane.

Dobanda anuala efectiva (DAE) calculata pentru un credit in valoare de 70.000 lei, la dobanda mai sus mentionata si pe o perioada de 5 ani este de 27,17%/an. DAE a fost calculata in ipoteza in care dumneavoastra retrageti integral linia de credit de 70.000 lei de la bancomatul Bancii Transilvania dupa acordare si ulterior platiti lunar dobanda pentru intreg creditul angajat.
In cazul exemplului de mai sus, costul total al creditului este in valoare de 85.399,98 lei, format prin insumarea dobanzii totale cu costurile de utilizare a cardului de credit, ca instrument de plata.

Vreau card

Cum il puteti obtine?

Puteti obtine cardul Star Platinum foarte usor, daca:

 

Online  - Aplicati si noi va vom contacta in cel mai scurt timp.

 

Telefonic – Daca telefonul va este mai la indemana decat calculatorul sau laptopul, va rugam sa ne sunati la unul dintre cele doua numere de mai jos. Colegii nostri din Call Center asteapta sa va ajute.