Ai încercat NeoBT?

Noul online banking Banca Transilvania, care va înlocui foarte curând actuala platformă.

Din NeoBT, ai acces online la conturile tale și poți face toate operațiunile pe care le faci acum din BT24. În plus, beneficiezi de funcționalități suplimentare.

  • Home
  • Documente utile

Documente utile

Modificări importante din 1 august 2017:

  • BT elimină comisioanele la cele mai uzuale operațiuni: încasări intrabancare cu ordin de plata și plăți intrabancare electronice. În baza Art.43 din CGA-PJ cod 3.3.8, începand cu data de 1.08.2017, Banca Transilvania modifică taxele și comisioanele pentru operațiunile de retrageri, plăți și încasări în/din conturile deschise la BT.

Noile taxe și comisioane, precum și detalii despre modalitatea de transfer a pachetelor actuale la noul pachet + extraopțiunile sale pot fi consultate astfel:


Documente care guvernează produsele pe care le-ai achiziționat

Condiții generale de afaceri - persoane fizice - cod: 3.5.10
z PDF
Broșura de taxe și comisioane
z PDF
Anexa de taxe și comisioane aferente cardurilor de debit PF și SMS Alert PF
z PDF
Condiții de utilizare și efectuare a tranzacțiilor bancare prin Internet Mobile Banking BT24
z PDF
În vederea alinierii la cerințele FATCA, Banca Transilvania SA s-a înregistrat la Internal Revenue Service ca instituție participantă, cu statutul Registered Deemed Compliant FFI - Lead of an Expanded Affiliated Group. Află mai multe informații din documentul de mai jos:
Legea conformității fiscale a conturilor din străinătate
z PDF

în baza articolului 62 din Legea nr.207/2015 privind Codul de Procedură Fiscală, instituțiile financiare au obligația de a furniza informații privind contribuabilii rezidenți ai statelor cu care România a semnat acorduri în acest sens. Prima raportare se va face pe data de 31 august 2016.

Informare FATCA
z PDF

Începând cu 31 octombrie 2016, Banca Transilvania va implementa reglementările SEPA, în ceea ce privește plățile valutare.

FAQ despre SEPA
z PDF
Manualul practic pentru utilizatorul de servicii financiare
z PDF