Documente utile

Documente utile

Modificari importante din 1 august 2017:

Noile taxe si comisioane, precum si detalii despre modalitatea de transfer a pachetelor actuale la noul pachet + extraoptiunile sale pot fi consultate astfel:

Documente care guverneaza produsele pe care le-ai achizitionat

 

In vederea alinierii la cerintele FATCA, Banca Transilvania SA s-a inregistrat la Internal Revenue Service ca institutie participanta, cu statutul Registered Deemed Compliant FFI - Lead of an Expanded Affiliated Group. Afla mai multe informatii din documentul de mai jos: Legea conformitatii fiscale a conturilor din strainatate

 

In baza articolului 62 din Legea nr.207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, institutiile financiare au obligatia de a furniza informatii privind contribuabilii rezidenti ai statelor cu care Romania a semnat acorduri in acest sens. Prima raportare se va face pe data de 31 august 2016. Detalii suplimentare gasesti aici.

 

Incepand cu 31 octombrie 2016, Banca Transilvania va implementa reglementarile SEPA, in ceea ce priveste platile valutare. Detalii aici.

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta tot mai buna atunci cand il vizitezi. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu detaliile pe care le pot consulta aici.

0264 308028
*8028
(apelabil din orice retea nationala, fixa sau mobila)